Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hænder og fødder

Hænder og fødder

Dine hænder udsættes dagligt for skiftende temperaturer, men også UV-lys fra solens stråler. På grund af dette ældes hænderne faktisk hurtigere end huden på resten af kroppen. Dine fødder derimod, er lukket inde det meste af dagen. Ved at pleje hænder og fødder, kan du mindske tør hud, irritation og i stedet få blød og sund hud. Læs mere om hånd- og fodpleje her på siden, og vælg de produkter der passer til dig.

Sådan plejer du dine hænder | Sådan plejer du dine fødder | Køb plejeprodukter til hænder og fødder
Sortér efter

Pleje til hænder og fødder

Sådan plejer du dine hænder

Måske bruger du allerede en god fugtighedscreme til dine hænder i ny og næ, men du kan nemt effektivisere din daglige håndplejerutine.

Èn – tre gange om ugen kan du massere dine hænder med en blid skrubbecreme i ca. ét minuts tid. Vask hænder rene, så resterne af skrubbecremen kommer af. Tør hænderne grundigt og gnid dem ind i en håndcreme. Vælg gerne en håndcreme der passer til dig. Vi har håndcremer med og uden parfume.

 

Sådan plejer du dine fødder

Der er heller ikke noget så lækkert, som at forkæle sig selv med et fodbad. Det er som balsam for sjælen og det giver en dejlig følelse af velvære, med bløde, velplejede fødder. Fødderne er den mest aktive del af kroppen, og derfor en god idé at passe godt på dem, så de holder sig sunde, smidige og stærke - de er trods alt pakket ned i sko og støvler det meste af året!

Et fodbad kræver blot en balje med tempereret vand samt en god fodbadesalt. Herefter tørres fødderne godt, neglene klippes og til sidst smøres ind i en fugtgivende fodcreme, så revner og hår hud holdes nede.

 

Køb plejeprodukter til hænder og fødder

På Helsam.dk finder du et bredt udvalg af lækre plejeprodukter til både hænder og fødder. Vælg de produkter du kunne tænke dig, og husk, hvis du bestiller online kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi altid står klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af helseprodukter.