Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Intimpleje

Dit intime område har ligesom resten af kroppen brug for pleje. Når du vasker dig i badet, er det vigtigt, at du ikke bruger almindelige kropssæber i området, da din naturlige bakterieflora så bringes i ubalance. Derfor skal du i stedet bruge et af de mange intimpleje produkter du bl.a. finder her på siden.

Læs om brugen af intimplejeprodukter, samt hvilke produkter der bruges til hvad, og find det produkt der passer til dig og dit behov.

Hvorfor bruge intimpleje produkter | Produkter til intimpleje | Køb intimpleje produkter hos Helsam
Sortér efter
42 produkter
Sortér efter

Intimpleje

Hvorfor bruge intimpleje produkter?

Det er muligt at forebygge og klare mange intime gener ved generelt at passe godt på din krop og sikre, at det vaginale miljø er sundt. Dette gøres bl.a. ved at have en god intimpleje. Vask ikke det intime område alt for grundigt dagligt. Du kan let komme til at vaske det naturlige hudfedt væk, hvilket efterlader din hud ubeskyttet og lettere modtagelig over for f.eks. bakterier.

 

Produkter til intimpleje

Sortimentet af intimplejeprodukter består af mange forskellige produkter. Uanset om det er til vask, pleje, barbering eller opfriskning, så finder du et produkt hos os. Produkterne er bl.a.:

Intimsæbe
Kan bruges dagligt, da dens pH-værdi ikke skader den intime pH-værdi. Fordi at den intime bakterieflora er et så skrøbelig, er det vigtigt at de sæber du bruger ikke er almindelige kropssæber.

Intimgel
Forebygger kløe, irritation og tørhed. Kan med fordel anvendes 1-2 gange om ugen.

Intimcreme
Cremer er især gode, hvis du oplever tørhed eller har en mindre rift. Cremen plejer og beskytter mod bakterier, og så fremmes den naturlige helingsproces.

Intimservietter
Vådservietter er lette have med i tasken, og på den måde kan du altid føle dig frisk, når du har brug for det.

Intim shave
Ved barbering af intimområder kan røde knopper og andre hudirritationer minimeres ved brug af barbergel under barbering, men også benytte en barriere creme efter barbering der plejer, blødgør og giver huden fugt. Ønsker du en god skraber til det intime område, har vi også det i vores udvalg.

Glidecreme
En vandbaseret glidecreme kan bruges til at forhindre ubehag i det ydre intimområde. Glidecremerne påvirker ikke den naturlige bakterieflora i området. 

Herudover finder du også mange andre intimprodukter, der skånsomt vasker og plejer dit intime område.

Nogle af produkterne indeholder kamille og morgenfrue, der virker beroligende på huden, og sikrer, at du opnår den optimale pleje.

Hvis du er ejer af en menstruationskop, kan du bruge OrganiWash til vask af koppen. Fordi det er en 2-1 vask, virker den også til kroppen.

 

Køb intimpleje produkter hos Helsam

Hos Helsam finder du alt inden for intimpleje. Uanset dit behov, kan du finde et produkt der kan hjælpe dig med din daglige pleje. Vælg det produkt du kan bruge, og husk at du ved online bestilling, kan vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.

Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Ønsker du gode råd og personlig vejledning, giver vi dig gerne det.