Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Kroppen

Kroppen

Huden på din krop beskytter og isolerer for at holde på kroppens optimale temperatur. Huden er det største organ vi har, og derfor giver det god mening til at passe på den, og vælge de plejeprodukter der vil den det bedste. Gå på opdagelse i alle vores plejeprodukter til kroppen, og prøv dem du synes bedst om.

Kropspleje – noget for enhver | Plejeprodukter til kroppen hos Helsam
Sortér efter

Din krop fortjener det bedste

Kropspleje – noget for enhver

Uanset hvordan du ønsker at pleje din hud, har vi et produkt der kan opfylde dine ønsker. Herunder kan du læse mere om de forskellige produkter, og hvordan de bruges bedst muligt.

Badeolie
Brug en badeolie med eller uden duft, og giv din hud en masse fugt, der holder huden flot og blød. Du kan bruge olierne i både brusebad og karbad.

Badesæber
Med en skøn badesæbe kan du vaskekroppen, og samtidig nyde en af de mange behagelige dufte de kommer med.

Badesalt
Badesalt bruges når du virkelig vil forkæle hænder eller fødder. Brug saltet i en balje til hænder eller fødder, eller hæld en smule i karbadet og lad hele din krop få gavn af saltets virkning. Efter brug af badesalt, er det en god idé, at smøre dig ind i en effektiv fugtighedscreme eller lotion.

Body lotion
Døjer du med tør hud? Giv din krop et lag body lotion hver dag, og oplev hvordan din hud vil blive blødere og mindre tør. Især lige efter et bad er huden mere modtagelig overfor lotions og cremer.

Body shampoo
En body shampoo vasker skånsomt og effektivt snavs og døde hudceller bort. Hver body shampoo har forskellige ingredienser, der både virker stimulerende og fugtgivende på huden. Du finder både body shampoo med og uden duft.

Body skrub
Ligesom der findes skrub til ansigtet, findes det også til kroppen. Brug en body skrub et par gange om ugen, og få en utroligt blød og ren hud. Ophobet snavs og døde hudceller fjernes i dybden, og efterlader huden helt ren. Sørg for at vaske resterne af body skrubben væk, og afslut med en fugtgivende body lotion.

Plejeprodukter til kroppen hos Helsam

Vælg de rette produkter til dig og din krop, og få en blødere, sundere og smidigere hud. Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Du er også mere end velkommen til at besøge os i en af vores mange butikker. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af plejeprodukter til kroppen.