Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Body lotion

Er du træt af tør og irriteret hud? Med en bodylotion kan du pleje din hud, og komme tørheden til livs. Få en silkeblød og smuk hud med en af vores mange bodylotions. Hvis du er i tvivl om hvorfor og hvordan du skal bruge en bodylotion, så læs videre på siden her.

Hvorfor bruge bodylotion? | Bodylotion til din type hud
Hvornår og hvor ofte skal jeg bruge bodylotion?
Find en bodylotion der passer til dig
Sortér efter
130 produkter
Sortér efter

Få den blødeste hud med bodylotion

Hvorfor bruge bodylotion?

Din hud påvirkes af vejret og andre ting den udsættes for hver eneste dag. Din hud har brug for fugt og pleje, og ved at bruge en bodylotion opnår du at få en sund og stærk hud.

Bodylotions har mange forskellige egenskaber alt efter hvilke ingredienser de indeholder. Nogle af de ingredienser der især bruges er: aloe vera, mandel, argan og tea tree, der alle er naturligt fugtgivende og plejende for huden.

 

Bodylotion til din type hud

For at få den absolutte effekt ud af din bodylotion handler det om, at finde den lotion der passer til din hud. Huden har forskellige behov alt efter om du har tør, sart, fedtet, normal eller kombineret hud. Har du ekstra følsom/allergisk hud kan det være en god ide at vælge en bodylotion uden parfume. Om vinteren hungrer huden typisk efter mere fugt, dog er det godt at smøre huden året rundt. Sørg altid for at smøre huden ind lige efter bad, det giver huden optimal mulighed for, at absorbere lotion’en.

En god bodylotion fugter huden og holder den silkeblød og elastisk uden at huden føles fedtet og klistret.

 

Hvornår og hvor ofte skal jeg bruge bodylotion?

Når du har været i bad er din krop mere modtagelig overfor cremer og lotions. Derfor er det en god idé at smøre din krop ind i bodylotion efter badet. Du kan også sagtens smøre kroppen selvom du ikke lige har været i bad. Det er vigtigt at du lader huden absorbere lotionen inden du tager tøj på. På den måde oplever du den største effekt.

 

Find en bodylotion der passer til dig

Helsam fører et bredt sortiment af gode og sunde økologiske bodylotions uden parabener. Du finder både lotions med og uden parfume.

Vi har helt sikkert en bodylotion der passer til din hud, og som har den virkning du ønsker at få. Husk du altid kan få sendt dine varer gratis til nærmeste Helsam butik.