Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Cellulitis

Uha, appelsinhuden på baller og lår er bare et irriterende problem, som rigtig mange kvinder døjer med. Selvom det er ganske uskadeligt, ser det hverken pænt ud eller sender et signal om en særligt god livsstil. Men fortvivl ej! Cellulite er ikke nødvendigvis et udtryk for dårlige vaner!
Sortér efter
8 produkter
Sortér efter

Træt af cellulite?

Cellulite har fået kaldenavnet ”appelsinhud”, fordi det netop er buler i huden, der dannes på grund af et ujævnt mønster i bindevævet, som ligner appelsinskræl. Fedtet skubbes således opad og danner klumper på overfladen. Derfor er cellulite ikke nødvendigvis et udtryk for en dårlig livsstil – heldigvis. Det er oftest genetisk eller aldersmæssigt betinget. Men hvis du er overvægtig, kan et vægttab afhjælpe en del af problemet.

Det er svært at slippe af med appelsinhud, men det bedste, man kan gøre, er at træne regelmæssigt, spise sundt og forkæle sin hud med masser lækre cremer og afslappende massage. Hos Helsam tilbyder vi masser af produkter, der er designet til at kunne hjælpe dig fri af cellulite. Prøv vores dejlige cremer og unikke sæber, der stimulerer din hud med naturlige ingredienser, eller forkæl dig selv med en lækker scrub eller økologisk peeling, der virkelig sætter gang i blodomløbet og frisker huden op. Du kan også tage en aften for dig selv og nyde en afslappende muddermaske eller en organisk ler med rensende, opstrammende og beroligende effekter på din hud. Helsams sortiment er skræddersyet til at hjælpe dig effektivt igennem appelsinhuden!

Læs mere om cellulitis