Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Fugtighedscreme til mænd
Elizabeth Løvegal

Fugtighedscreme til mænd

189,00 DKK

Fugtighedscreme til mænd.

30 ml 6.300,00 DKK/l
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Fugtighedscreme til mænd.

Varebeskrivelse:

Da jeg sendte denne creme på markedet for nogle år siden, var det endnu usædvanligt, at mænd plejede deres hud. Sådan er det heldigvis ikke længere. Mænd ved nu, at deres hud har behov for næring ligesom alt andet levende.
Jeg har komponeret en fugtighedsgivende og nærende creme, der ikke er fedtet eller skinner. Den er blandt andet tænkt som "overtøj" efter barberingen og barbersprittens skarpe udtørring af ansigtshuden. Den er velegnet til alle hudtyper.

De bornholmske bio-lægeurter har gennem århundreder været kendt for deres gode egenskaber. Deres virksomme stoffer heler, læger og dulmer hudirritationer og exemer.
Fugtighedscremen er drøj; brug kun det, huden kan optage.
Morgenfrue, timian, isop og kornblomst er udvundet i rent vand. Urtekraften røres med koldpressede planteolier af kokos og hvedekim, palmemarv-stearin og styaxharpix. Glycerinen holder på fugtigheden.

Fugtighedscreme optages let af huden og er regenererende. Den beskytter mod udtørring og vejrets bid og holder huden glat og mat. For den vanskelige hud er den en gave, for normal hud en selvfølgelig kornfort.
Fugtighedscremen renser den nussede hud og sammentrækker dens porer. Man kan ligefrem mærke cellernes taknemmelighed for den nye energi.

Ingredienser:

Water
Coconut Oil
Stearin
Glycerin
Almond Oil
Styrax Tinntura
Hyssopus Officinalis
Centaurea Cyanus
Calendula Officinalis
Thymus Vulgaris
Propylenglycol
Trolamine
Beeswax
Wheat Gern Oil
Duft Oil

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Leverandør:

Elizabeth Løvegal
DK-2860 Søborg
www.loevegal.dk

Stregkode:

57042121

Varenummer:

12382