Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Varmecreme

Er dine muskler og led ømme? Tog træningen eller havearbejdet lidt hårdere på dig, end du havde regnet med? Måske kan en varmecreme eller et varmeplaster hjælpe dig. Læs mere om varmecreme og hvad det kan her på siden.

Hvad er varmecreme? | Hvordan virker varmecreme? | Hvornår kan du bruge varmecreme? | Hvor længe virker varmecreme? | Køb varmecreme hos Helsam
Sortér efter
4 produkter
Sortér efter

Varmecreme

Hvad er varmecreme?

En varmecreme er en creme der med sine aktive ingredienser trænger ind i muskler og led, hvor den lindrer ømhed. Varmecremen er nem at påføre huden og absorberes hurtigt. Et varmeplaster påføres huden inden eller efter træning, hvor det med sine aktive indholdsstoffer trænger ind i huden og virker der hvor det er ømt. Hos os finder du også varmecreme med Aloe Vera, mentol og kamfer.

 

Hvordan virker varmecreme?

En varmecreme og et varmeplaster er perfekt til forebyggelse af skader og opvarmer dine muskler og sener således de føles smidige inden et træningspas. Derudover øger det blodtilførslen og forebygger og hjælper ømme muskler samt belastningsskader på muskler, sener og led.

 

Hvornår kan du bruge varmecreme?

Du kan bruge en varmecreme før og efter træning, eller andet fysisk arbejde. Når muskler og led er ømme, kan du påføre creme eller plaster, og hurtigt føle en lindring af smerterne. Du bør altid følge produktets anvisninger omkring brug. På den måde bruger du den rette mængde creme og de rigtige steder på kroppen.

 

Hvor længe virker varmecreme?

En varmecreme virker ca. i 3-4 timer. For nogle virker det i kortere tid, og for andre i længere tid. Det kommer an på, om du er aktiv efter påføring, eller om du sidder eller ligger og slapper af. Et varmeplaster har en virkning i omkring 8 timer, men det kan for nogle være kortere tid.

 

Styrk dine led

Vi har samlet nogle artikler fra vores artikelunivers, hvor du kan læse mere om at styrke dine led. Det er ingen hemmelighed, at efter 40-årsalderen begynder kroppen at danne mindre brusk end den mængde der nedbrydes. Det kan resultere i ømhed og smerter. Læs mere i ”Led og knogler”, og bliv klogere på hvad du selv kan gøre. I artiklen ”Hvilke kosttilskud skal jeg tage?”, kan du læse om vitaminer og mineralers virkning, og hvordan de kan hjælpe dig og din krop til en bedre hverdag.

 

Køb varmecreme hos Helsam

Hos Helsam finder du varmecreme og varmeplaster der hurtigt kan lindre dine muskel- og ledsmerter. Hvis du bestiller online kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også velkommen i en af vores butikker, hvor vi altid står klar til at give dig personlig vejledning og gode råd i forbindelse med dit næste køb af varmecreme eller varmeplastre.