Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Skønhed

Skønhed

Naturlig skønhed kommer inde fra, men enhver kvinde ved, at de rigtige produkter og farver kan være med til, at understrege den naturlige skønhed. Det handler i høj grad om, at matche hudtype og personlighed og finde de produkter der tilgodeser dine specielle behov.
Sortér efter

Der findes mange produkter i Helsams webshop der kan forskønne dig fra top til tå. Plej ansigtet med en god olie, eller forkæl dig selv med lækker makeup både til hverdag og til festlige lejligheder. Kulde og varme kan i perioder give tørre og sprukne læber hvor god, fugtgivende og lindrene læbepleje kan gøre underværker. Eller understreg dine skønne læber med en lækker lip gloss eller læbestift.

Øjnene siges at være sjælens spejl! Her i shoppen finder du alt, du skal bruge til at lægge en naturlig øjenmakeup over til flotte markerede smokey-eyes. Til neglene bugner paletten af klassiske-, trendy’e og sæsonens farver - mix og match, kun fantasien sætter grænsen. Giv liv til håret med en lækker, plejende hårkur, eller trænger farven til en opfriskning eller blot få dækket ”de små grå”. Drømmende, blide dufte til både ham og hende, fås både som roll-on, deo-stick, spray, parfumer of duftolier.