Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Ansigt

Ansigt

I Helsam shoppen finder du produkter, der kan være med til at understrege din naturlige skønhed. Dit ansigt vil sætte pris på en god olie, det er skam ikke kun tør hud, som kan have gavn af den slags, og der findes ansigtsolier til enhver hudtype.
Sortér efter

Et lille tip, hvis du synes det bliver for tungt med olie alene, er at blande et par dråber olie i din daglige ansigtscreme.

En god pudder holder på fugten i ansigtet, så huden ikke tørre ud, samtidigt opnås en mat og fløjlsblød finish. Har du først brugt foundation, kan du med fordel bruge en transparent pudder, eftersom en farvet pudder kan give et orange skær.

Pudder fås som både løs og fast pudder, som ansigts- og bodypudder og i flere farver. Er du ikke til faundation eller blot en mere ”naturlig” hverdag, kan en farvet dagcreme være et alternativ. Farvet dagcreme fås i flere farver så det matcher netop din hud.

Concealer er i sandhed et vidundermiddel - concealer er det hemmelige våben, der i en håndevending effektivt skjuler mørke rande, rødmen i huden og mindre ujævnheder i huden. De er nemme at arbejde med og bevare hudens fugtighed. Som finish kan bruges en Blush til at give huden en tan og rouge til kindbenene, for at skabe et frisk look.

Til fiksering, kan en makeup spray sikre, at din makeup holder hele dagen – spray den på inden du lægger din makeup og igen når makeup’en er lagt – Voila!