Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Foundation

Foundation er, som navnet antyder, grundlaget for en lækker makeup – og det må man ikke undervurdere betydningen af. Foundation skaber indtrykket af en mere ensartet og fejlfri hud, som er noget vi alle drømmer om. Du kan vælge blandt et væld af skønne produkter hos Helsam, hvor vi også fører mineralprodukter og økologiske produkter.

Hvilke typer af foundations findes der? | Hvilken type foundation skal jeg bruge? 
Hvordan bruger man en foundation? | Foundation hos Helsam

Sortér efter
82 produkter
Sortér efter

Din guide til foundation

Hvilke typer af foundations findes der?

Du kan få foundations både i form af flydende foundations, foundations i pudderform og foundations i form af en stick. Begge dele kan fungere perfekt – det er blot et spørgsmål om dine præferencer.

 

Hvilken type foundation skal jeg bruge?

Det kan være lidt svært og udfordrende at finde den foundation, der passer lige netop til dig og din hud. Den bedste metode er at prøve nogle forskellige foundations, før du køber den endelige. Prøv f. eks. at lave en stribe med foundation der går fra midten af din kæbe og ned mod halsen. Du har valgt den rigtige farve, hvis striben går i ét med din hud.

Måske er det ikke lige farven der er det største problem. Vores hud er forskellig. Nogen har mere fedtet eller tør hud end andre. Dette påvirker også dit valg af den helt rette foundation.

Har du tør hud i ansigtet, er det en god idé at vælge en foundation der også fugter huden. Vælger du en foundation med arganolie, er du sikret at din hud plejes og fugtes nænsomt.

Har du fedtet hud kan en BB cream være et godt alternativ. Den kan bruges som en form for let foundation til dig, der gerne vil have et så naturligt look som muligt. Det er en farvet dagcreme, der ligesom en foundation, sagtens kan bruges som base for anden makeup.
Du finder BB cremerne
her.

Har du sensitiv hud i ansigtet, bør du vælge en foundation uden kunstige parfumer.

 

Hvordan bruger man en foundation?

Foundations er utrolig lette at påføre – enten med en makeuppensel eller med lette fingerstrøg. Der findes så mange skønne varianter og farvenuancer, at du kan finde en, der matcher din hudtone perfekt, også selvom du gerne vil have en økologisk variant. Med den rigtige foundation på plads kan du lægge din øvrige makeup og opnå lige præcis det look, du gerne vil. Hos Helsam er det blevet let at finde en foundation, der kan give dig smuk hud på en naturlig måde, så du kun får hudkontakt med skønne, naturlige ingredienser.

En foundation kan påføres med børste eller svamp. Det er især pudder foundations der påføres med børste, og flydende foundations der påføres med svamp. Svampen er ofte dråbeformet så du nemt kan komme helt ind til øjnene og rundt ved andre kanter.

 

Foundation hos Helsam

Du finder et stort og spændende udvalg af foundation hos Helsam.dk. Vælg de produkter du ønsker at bruge, og husk, at du altid kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også velkommen i en af vores mange butikker. Vi er altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning.