Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Makeup

Der er absolut ingen grund til at droppe makeuppen, selvom du gerne vil holde dig til naturlige produkter – det handler bare om at finde makeup fra de rigtige mærker. Du finder altid skøn makeup hos Helsam, hvor vi fører naturlige og økologiske makeupprodukter i vores sortiment. Du finder alle de makeup-favoritter, som bare skal være i din kosmetikpung, men naturligvis i skønne, naturlige varianter, der er fri for de kunstige stoffer, som konventionel makeup typisk indeholder.

Økologisk og naturlig makeup | Gode tips til makeuplægning
Rengør dine makeup børster | Makeup hos Helsam
Sortér efter
110 produkter
Sortér efter

Makeup: Alt i naturligt og økologisk makeup

Økologisk og naturlig makeup

For at et kosmetikprodukt kan kaldes økologisk, skal det indeholde bestemte mængder økologiske ingredienser. 95 % af ingredienser skal være økologiske for at kalde det for et økologisk produkt. Indeholder det færre end 95 %, skal det blot markeres med % andel af økologiske ingredienser. Du kan altså finde makeupprodukter der er mærket økologisk, og produkter der indeholder en vis andel økologiske ingredienser.

Gode tips til makeuplægning

Inden du lægger din makeup bør du rense din hud. Brug en god ansigtsrens, og fjern døde hudceller og ophobet hudfedt der forstyrrer makeuppen. Uanset om du bruger makeup eller ej, kan du ved at rense huden hver aften, mindske risikoen for at få bumser og uren hud. Om natten fornyer din hud sig, og derfor har den brug for at kunne ånde.

• Uanset hvilket område du ønsker at lægge makeup på, skal du vælge en makeup der passer til din hudtype, så du får en jævn og pæn farve på huden.

• Start med at fugte huden i ansigtet. Brug et serum, fugtighedscreme eller en ansigtsolie.

• Når cremen er trængt ind, skal du gøre din hud ensartet. Til det skal du bruge en concealer til rødlige og ujævne områder, og en foundation til at udligne linjer og farver.

• Nu skal du bruge en blush der får den naturlige glød og det naturlige look frem.

• Læg læbestift, eyeliner og mascara til sidst.

Udfordr dine makeupfavoritter, og prøv nye mærker og varianter. Der kommer hele tiden nye, spændende naturlige og økologiske produkter, og måske er der noget, der passer endnu bedre til dig end de produkter, som du allerede kender!

Rengør dine makeup børster

Mange glemmer det, nogle gør det engang imellem og andre gør det ofte. Husk at vaske dine makeup børster. Hver gang du bruger din makeup børste tager den mod hudfedt, døde hudceller og bakterier fra din hud. Gamle produktrester hober sig også op med tiden og gør, at din makeup ikke ser lige så pæn ud, som den kunne gøre.
Alt efter hvor meget du bruger dine makeup børster, er der forskel på hvor ofte du bør rengøre dem. Bruger du dine børster hver dag, er det en god idé at vaske dem én gang om ugen. Bruger du børsterne en gang i mellem, kan du i stedet vaske dem ca. hver 14. dag.

• Når du skal vaske dine makeup børster er det vigtigt, at du ikke hælder vand på børstens skaft og limning. Det varme vand kan opløse limningen, og i sidste ende resultere i, at børstens hår falder af.

• Hvis du har købt en ny pensel bør du altid vaske den inden du bruger den første gang. På den måde sikrer du dig, at alle kemikalierester fra produktionen bliver vasket væk og ikke kommer på din hud.

• Vandet du bruger skal være lidt varmere end almindelig lunkent vand. Sørg for at alle penslens hår bliver skyllet grundigt.

• Når alle hårene er våde, kan du bruge en almindelig hårshampoo til at massere ind i børstens hår. Bevæg ikke børsten i cirkelbevægelser, da det vil skade børsten.

• Sørg for at skylle al shampoo ud, ryst penslen fri for vand og læg den til tørre på et håndklæde eller et viskestykke.
Find makeup børsten der passer til dig på vores side med makeup børster.

Makeup hos Helsam

Forkæl dig selv med makeup fra populære mærker, der lever op til dine krav om naturlighed og økologi. Med alt hvad hjertet begærer fra mascara, pudder, neglelak og øjenskygger til læbestifter og meget mere, finder du let de produkter, du søger. Vælg selv, om du skal se godt ud med sæsonens hotteste, nye farver, eller om du vil gå efter et enkelt look i de klassiske farver, der altid fungerer. Med makeup fra Helsam kan du blive lækker på den helt naturlige måde, uanset hvilken stil du foretrækker.

Bestil online på Helsam.dk, og få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi står klar til at give gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.