Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Deo

Det første mange gør, når de kommer ud af badet, er at putte deodorant på. Med en god deo kan du føle dig sikker hele dagen. Den beskytter dig mod uønsket svedlugt og giver en følelse af renhed, når den puttes på.

Hvad mange ikke ved er, at deodoranter ofte kan indeholde en række uønskede stoffer. Det kan være stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende såsom nogle parabener, men det kan også være parfume og bakteriedræbende stoffer, der er problematiske. Hos Helsam vægter vi naturlige og økologiske ingredienser meget højt. Derfor kan du hos os finde et stort udvalg af naturlige deodoranter til både mænd og kvinder.

Det fornuftige valg | Parfume i deodoranter | Køb din deo hos Helsam

Sortér efter

Kategorier

114 produkter
Sortér efter

Føl dig ren med en god deodorant

Det fornuftige valg

En deodorant hører til gruppen af produkter, der bliver siddende på huden hele dagen, også kaldet leave on-produkter. At produktet forbliver på huden i mange timer hver dag, stiller derfor nogle krav til deodoranterne, da det kan være problematisk at bruge et produkt, der f.eks. indeholder hormonforstyrrende stoffer på daglig basis. En god deo er derfor en deodorant, der indeholder naturlige ingredienser som:

- Vildrose
- Olivenblade
- Granatæble
- Gojibær

Det er også en god idé at fravælge aluminium, som virker svedhæmmende, hvis man lider af eksem eller har beskadiget huden ved barbering, da huden da kan være meget sart. Aluminium er en smule omdiskuteret, men siges at bidrage til et forhøjet indtag af aluminium i kroppen. Derfor anbefaler Miljøstyrelsen, at man undgår at bruge deodoranter med aluminium, når huden er sart.

 

Parfume i deodoranter

Mange vil gerne undgå parfume i deres deodorant, men det er ikke altid nødvendigt. Hos Helsam finder du mange produkter med parfume, men parfumen stammer i disse tilfælde fra naturlige kilder. Oftest er der tale om æteriske olier, der stammer fra mange forskellige planter, frugter m.m. Du finder produkter med duft af mynte, citrus, æble, tea tree og mange andre dufte.
Skulle du opleve irritation alligevel, bør du stoppe brugen af din deodorant.

 

Køb din deo hos Helsam

Hos Helsam forhandler vi en lang række af økologiske deodoranter, der er særligt plejende og målrettet sart hud. Hos os kan du få deodoranter i varianter som creme, roll-on og spray – alt efter hvad du mest er til.

Vi forhandler bl.a. svanemærkede deodoranter. Så har du været i bad og puttet deo på og vil dufte ekstra dejligt, men har valgt parfumen fra i din deo, så fortvivl ej. Du kan nemlig stadig sagtens bruge parfume uden at få det direkte på huden. Et godt tip er at sprøjte en lille smule parfume i håret i nakken. Skal looket fuldendes, har vi hos Helsam også et stort udvalg af økologiske ansigtsprodukter.