Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Neglepleje

Gør smukke negle til en del af dit image, blot ved at give dig tid til neglepleje regelmæssigt. Kun en god rutine kan give dig smukke negle, som ser sunde og stærke ud.
Sortér efter

Kategorier

10 produkter
Sortér efter
Neglepleje begynder med pænt klippede negle. For at få et godt udgangspunkt for din manicure skal neglene være klippet så symmetrisk som muligt, uanset om man foretrækker rundede eller firkantede negle. Brug en neglesaks og gå neglene efter én for én med en fil bagefter for at undgå irriterende, skarpe kanter. Herefter er der et væld af muligheder. Du kan vælge at afslutte din manicure på flere måder. Nogle foretrækker neglene så naturlige som mulige, og det er den sværeste kunst af alle. Med en neglebuffer kan du file negle ovenpå, så de bliver glatte og skinnende – helt uden brug af lak. Du kan naturligvis også vælge at lægge en neglelak. Bruger du neglelak i kraftige farver, kan det anbefales at benytte en underlak for ikke at misfarve neglen.
Tip! Har du ikke stærke negle fra naturens side, kan du heldigvis gøre meget for at styrke dem, så de ikke flækker eller flosser. Der findes neglehærder, og det er et godt sted at starte din neglepleje, hvis du har problemer med tynde og svage negle.