Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Makeup fjerner

Makeup fjerner anvendes for at fjerne den makeup man har på, for at blive renset for makeuprester i ansigtet. Makeup fjerner, kan både anvendes som simpel øjenmakeup fjerner eller som ren makeup fjerner til hele ansigtet.
Sortér efter
9 produkter
Sortér efter

Om du blot er til lidt små korrektioner eller om du sværger til hele palletten, så synes de fleste at makeup er en forskønnende opfindelse, men ikke hvis man glemmer at afrense huden inden sengetid! Men det behøver ikke være så besværligt.

Makeup fjerne kan fås som både renseservietter eller pads til engangsbrug, som du nemt trækker ud af pakningen og straks er klar til brug, og så renser de effektiv huden og plejer den samtidigt – nemmere bliver det ikke. Er du mere til en ”almindeligt flydende makeup-fjerner så påfør en smule makeup-fjerner på en vatrodel og tør forsigtigt makeuppen af i ansigtet.

Ved makeup der sider særligt god fast, især øjenmakeup, hold da vatrondellen, pad eller serviet lidt på øjet, så makeuppen når at løsne sig. Ikke noget med at gnide hårdt rundt ved øjnene. Du kan også med fordel, efter brug af makeup fjerner, påfører skintonic, så du får de sidste snavs-rester med og derefter påføre en god ansigtscreme.