Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Æbleeddike

Æbleeddike er et naturligt produkt, og ingrediensen er som navnet hentyder, æbler. Det fremstilles ved at sukkeret der findes i æbleskræl og æblekød gæres. Æblesyren giver eddiken farve, men også den lugt som karakteriserer æbleeddike. Æbleeddike har gennem tiden været brugt til mange forskellige ting indenfor kroppens sundhed og velvære.

Du kan gøre brug af æbleeddike i din madlavning, eller blot som et kosttilskud i løbet af dagen.

Sortér efter
4 produkter
Sortér efter

Æbleeddike

Det enkelte æbleeddike/æblecidereddike-kosttilskud være tilsat vitaminer og mineraler, som også bidrager til nogle af kroppens funktioner. Derudover kan æbleeddiken bruges i salater og dressinger.

 

Er der forskel på æbleeddike og æblecidereddike?

Ja, der er forskel på de to slags eddiker. Æbleeddike er en eddike med tilsat koncentreret æblesaft, og smager sødligt som most. Æblecidereddike er æblesaft, som først er gæret til cider og derefter syrnet til en eddike. Det har en mild smag, lidt i retning af vin. 

 

Køb æble- og æblecidereddike hos Helsam

Hos Helsam finder du æbleeddike og æblecidereddike, både som kapsler, tabletter og i flydende form. Husk du altid kan bestille, og få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik. Vi forhandler æbleeddike/æblecidereddike kosttilskud fra de populære mærker: New Nordic, Camette og Natur-Drogeriet.