Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Collagen

Gør noget godt for din hud og dit brusk med et collagenkosttilskud. Med alderen bliver huden slappere, hvilket skyldes at indholdet af collagen falder. Prøv et kosttilskud med collagen og tilfør kroppen ekstra collagen i form af enten pulver, kapsler eller tabletter. 

Hvad er collagen og hvad gør det? | Collagen produkter | Bliv endnu klogere på collagen | Køb dit collagen hos Helsam

 

 

Vis som
11 produkter
Vis som

Spændstig, elastisk og smuk hud

Hvad er collagen og hvad gør det?

Collagen, også kaldet kollagen, er en naturlig byggesten, som findes i kroppen i bl.a. huden. Faktisk er collagen et protein og sørger for at holde huden spændstig, elastisk og fri for rynker og linjer. Desværre falder kroppens indhold af collagen med alderen, hvorfor huden bliver rynket og fine linjer opstår.
Collagen bidrager også til opbyggelse og vedligeholdelse af brusk, hvilket findes flere steder i kroppen, især omkring leddene. Jo større indhold af collagen du har i kroppen, jo færre rynker vil der komme.

 

Collagen produkter

Du kan vælge at bidrage til kroppens indhold af collagen, ved at indtage et dagligt collagenkosttilskud. Udvalget af collagen er bredt og findes som både pulver, tabletter og kapsler. Dette gør det derfor nemt for dig, at vælge lige netop det collagen der passer bedst til dig.
I vores udvalg af collagen finder du bl.a.:

  • Biotin Collagen Skin Beauty
    Et collagentilskud med indhold af bl.a. zink og c-vitamin. Collagenpeptiderne er type 1 og stammer fra svin.
  • Collagen BoneX
    Kosttilskud med collagen af type 1. Produktet er desuden smagsneutralt og indeholder hele 5000 mg collagen pr. daglige dosis.
  • Collagen Multi Total
    Multi Total fra NDS indeholder tre unikke bovine- og hydrolyserede collagenpeptider.
  • Genacol
    100% rent collagen samt indhold af magnesium og c-vitamin.
  • Skingain Plus
    Kosttilskud med indhold af bade type 1 og type 2 collagen. Produktet har en frisk smag af lemon og opløses i vand. Type 1 collagenet stammer fra dermis og type 2 fra fisk.
  • Skin Care Collagen Filler
    En hudplejetablet med c-vitamin og andre ekstrakter. Tabletten tilfører huden næringsstoffer indefra. Collagenet stammer fra fisk, altså en maritim kilde.  

 

Bliv endnu klogere på collagen

Er du interesseret i at lære mere om collagen proteinet? Så bør du læse vores spændende collagen-artikel. Artiklen berører bl.a. hvorfor collagenniveauet falder med alderen, hvilke fordele der er ved at tage collagen som kosttilskud og hvordan du får en fast og sund hud. Læs ”Collagen – kroppens vigtigste byggesten”. 

 

Køb dit collagen hos Helsam

Vælg det collagenprodukt som passer til dig og din hverdag. Nogle collagentilskud kan synkes og andre blandes op i vand. Hold dig altid til den anbefalede daglige dosis når du tager collagen, eller et hvilket som helst andet kosttilskud. 

Du kan bestille dit collagen her på helsam.dk og få det leveret til din adresse, en pakkeboks eller din nærmeste Helsam-butik. Vælger du at bestille til din nærmeste Helsam, kan du få fragten helt gratis. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge en af vores mange butikker. Her er vores venlige og professionelle personale altid klar til at give dig vejledning og gode råd.