Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Collagen

Gør noget godt for din hud med et collagenkosttilskud. Med alderen bliver huden slappere, hvilket skyldes at indholdet af collagen falder. Collagen findes i både pulver-, kapsel-, gel- og tabletform. 

 

 

Sortér efter
52 produkter
Sortér efter

Spændstig, elastisk og smuk hud

Hvad er collagen og hvad gør det?

Collagen, også kaldet kollagen, findes i kroppen i bl.a. huden. Faktisk er collagen et protein og sørger for at holde huden spændstig og elastisk. Desværre falder kroppens indhold af collagen med alderen, hvorfor huden bliver slappere.

 

Collagen pulver og andre kosttilskud med collagen

Udvalget af collagen er bredt og findes som både pulver, tabletter og kapsler. Dette gør det derfor nemt for dig, at vælge lige netop det collagen der passer bedst til dig. I vores udvalg af collagen finder du bl.a.:

 • Collagen BoneX
  Kosttilskud med collagen. Produktet er desuden smagsneutralt og indeholder hele 5000 mg collagen pr. daglige dosis.

 • Collagen Multi Total
  Multi Total fra NDS indeholder tre unikke bovine- og hydrolyserede collagenpeptider.

 • Skingain Plus
  Kosttilskud med en frisk smag af lemon og opløses i vand.

 • Skin Care Collagen Filler
  Et kosttilskud med c-vitamin og andre ekstrakter. Tabletten tilfører huden næringsstoffer indefra. Collagenet stammer fra fisk, altså en maritim kilde.  

 

Bliv endnu klogere på collagen

Er du interesseret i at lære mere om collagen proteinet? Så bør du læse vores spændende collagen-artikel, ”Collagen – kroppens vigtigste byggesten”. 

 

Køb dit collagen hos Helsam

Vælg det collagenprodukt som passer til dig og din hverdag. Nogle collagentilskud kan synkes og andre blandes op i vand. Hold dig altid til den anbefalede daglige dosis når du tager collagen, eller et hvilket som helst andet kosttilskud. 

Du kan bestille dit collagen her på helsam.dk og få det leveret til din adresse, en pakkeboks eller din nærmeste Helsam-butik. Vælger du at bestille til din nærmeste Helsam, kan du få fragten helt gratis. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge en af vores mange butikker. Her er vores venlige og professionelle personale altid klar til at give dig vejledning og gode råd.