Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Gele Royale

Prøv et kosttilskud med Gelé Royal. Brugen af Gelé Royal menes at kunne spores hele 1800 år tilbage, og i dag er det stadig en populær ingrediens i kosttilskud og skønhedsprodukter. Læs mere om Gelé Royal her på siden, og bestil dit nye kosttilskud allerede i dag.
Sortér efter
5 produkter
Sortér efter

Alt om Gelé Royal

Hvad er Gelé Royal?

Gelé Royal er bidronningens hovednæringskilde, som fremmer både vækst og ægløsning hos bidronningen. Bidronningen er i stand til at lægge et stort antal æg og lever i op til 6 år, imens arbejdsbierne dør efter max 40 dage. Det er også Gelé Royal, som den ellers almindelige bi-larve fodres med gennem hele udviklingsperioden, for at det skal blive til en bidronning. Til sammenligning vejer den færdigudviklede bidronning 3 gange så meget som arbejderbierne og er dobbelt så stor.

Den Gelé Royal der bruges i kosttilskud udvindes af biavlere, som opsætter bistader med kunstigt fremstillede bidronningelarver. Det tager lang tid at producere store mængder af Géle Royal. Én enkelt biflok kan cirka producere 500 gram på én sæson.

 

Hvad bruges Gelé Royal til?

Gelé Royal bruges til både kosttilskud som du finder her på siden, men også som ingrediens i skønhedsprodukter som ansigtscremer. Prøv en ampul med Gelé Royal og honning, ren Gelé Royal eller Gelè Royal med vitaminer og mineraler. Skønhedsprodukter med indhold af Gelé Royal er bl.a gel og creme til sart hud i ansigt og på krop.

 

Hvor meget Gelé Royal kan du indtage?

Følg produktets anvisning i forhold til anbefalet daglig dosis, og sammenlign eventuelt indholdet af vitaminer og mineraler i det vitamintilskud du måske i forvejen indtager. Et kosttilskud skal altid kun fungere som et supplement til en i forvejen varieret kost.

 

Køb Gelé Royal hos Helsam

Hos Helsam finder du spændende kosttilskud med indhold af Gelè Royal. Vælg det tilskud der passer til dig og dit behov, og bestiller du online kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Har du spørgsmål til et af produkterne, eller ønsker du blot personlig vejledning, er du mere end velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig personlig vejledning og gode råd.