Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Graviditet

Skal du have bekræftet de lykkelige omstændigheder med en graviditetstest, eller har du pludseligt opdaget nødvendigheden af gode amme indlæg, nu det lille mirakel har meldt sin ankomst? Uanset hvilke produkter du lige står og mangler i forbindelse med graviditet og amning, så finder du det her.

Sortér efter
6 produkter
Sortér efter

Graviditet

Det er ofte i forbindelse med graviditet, at vi kommer til at tænke dybere over hvilke produkter vi omgiver os med i vores dagligdag, og om de kan påvirke det lille nye barn i maven. Både glæderne og bekymringerne om den lille starter tidligt, og derfor er det rart at have mulighed for at købe plejeprodukter, der ikke er fyldt med mistænkelige stoffer. At smøre sig hver dag med en god kropsolie mod strækmærker eller en varmende brystolie, kan være en god måde at hjælpe en gravid krop, der gennemgår en masse forandringer.  Her ser vi det som vores vigtigste opgave at sørge for, at vi kun har produkter med de reneste ingredienser, så du kan føle dig helt tryg ved at bruge dem og heldigvis ikke skal koncentrere dig om andet end graviditeten og dit lille nye barn.

Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange flotte butikker som ligger rundt i hele Danmark.