Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hvidløgsprodukter

Se hele udvalget af kosttilskud med hvidløg – du finder både hvidløgskosttilskud i flydende form, kapsel- og tabletform. Læs mere nederst på siden eller læs artiklen, Hvidløg: krydderi og kosttilskud
Sortér efter
12 produkter
Sortér efter

Hvidløg

Hvidløg: kosttilskud uden dårlig ånde

Hvidløg sættes for meste sammen med dårlig ånde, men det er ikke noget du skal være nervøs for, hvis du vælger at tage hvidløg i form af kosttilskud. De fleste kosttilskud med hvidløg er enten helt uden lugt og smag, mens andre er med reduceret hvidløgslugt.

Her hos Helsam finder du kosttilskud med hvidløg i form af kapsler og tabletter, men også i flydende form. 

 

Hvad er hvidløg godt for?

Der er og bliver forsket meget i hvidløgets egenskaber, når det gælder sundhedsmæssige fordele. Hvidløg bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau.

 

Hvem kan tage kosttilskud med hvidløg?

Hvidløg i form af kosttilskud kan tages af unge, voksne og ældre. 

 

Køb hvidløgskosttilskud hos Helsam 

Vælg mellem mange kosttilskud med hvidløg. Vi forhandler hvidløgstilskud fra Natur-Drogeriet, Vitacare, Mezina, Camette og Anjo. Bestil online og få leveret din ordre til valgfri adresse. Du kan også vælge fragtfri levering til en Helsam-butik i nærheden af dig.

Skulle du have spørgsmål til et eller flere produkter, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller spørge en af vores butiksansatte om råd og vejledning.