Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hvidløgsprodukter

Hvidløg har været anvendt som krydderurt og lægeplante i flere tusinde år, og kan blandt andet bidrage til at opretholde et normalt kolesterol niveau i blodet. Hos os kan du få koncentrerede tilskud med hvidløg både som kapsler, tabletter og i flydende form.

Vis som
12 produkter
Vis som

Hvidløg

Det virksomme stof i hvidløget hedder allicin, og det dannes, når hvidløget hakkes fint eller knuses. Der følger som oftest en meget karakteristisk duft med indtagelsen af hvidløg, og det kan afholde nogle fra at spise den sunde løgplante i store mængder. De fleste kosttilskud i vores udvalg er udviklet, så de enten er helt lugtfrie eller hvor lugten af hvidløg er kraftigt reduceret.

Tilskuddene med hvidløg fås i forskellig koncentration, i både gæret og ugæret udgave eller som ’black garlic’, der er fremstillet ved en helt speciel fermenteringsproces. Uanset om du ønsker hvidløg som enkeltstående kosttilskud eller i en fordelagtig kombination med andre virksomme urter og næringsstoffer, så finder du det helt rigtige tilskud i vores store udvalg.

Du kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik,
så længe du bestiller online her på Helsam.dk.