Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Knogler og led

Vi glemmer ofte hvor meget vores knogler og led betyder for vores velbefindende, indtil de pludseligt begynder at værke og gøre ondt. Uanset årsagen, så kan nogle af symptomerne ofte mildnes med lidt ekstra hjælp i form af kosttilskud.

Vis som
31 produkter
Vis som

Knogler og led

Smerter og inflammation i knogler og led kan opstå på grund af belastning i forbindelse med arbejde eller sport, eller det kan simpelthen være et langt livs tro tjeneste, der gør at der pludseligt er slid og inflammation på spil. Det er almindeligt kendt at calcium styrker knoglerne, men nyere erfaringer viser, at D vitamin og en række andre næringsstoffer er mindst lige så vigtige for opbygning af knoglevævet.
Vi har mange forskellige tilskud med byggesten til brusk og knogler, men også tilskud der kan vise sig velegnet ved akut smertende led. 

Er der vedvarende smerter, er det altid vigtigt først at søge egen læge, så der kan stilles en diagnose og gives den rette behandling, så skaden ikke forværres yderligere. Kosttilskud til knogler og led kan herefter ofte understøtte den lægelige behandling.

Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Er du i tvivl om hvilket kosttilskud, der passer til netop din problemstilling, så er det altid en god idé at kigge forbi din lokale helsekostbutik, hvor du kan få personlig råd og vejledning af faguddannede helsekostvejledere.