Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Kolesterol

Er dit kolesteroltal for højt? Så bør du gøre noget ved det. Hvis mængden af kolesterol i blodet er for højt, øges risikoen for åreforkalkning og hjertekarsygdomme. Hos Helsam finder du forskellige produkter der alle bidrager til et normalt niveau for dit kolesteroltal.
Find produkter mod forhøjet kolesterol her på siden, og læs mere om hvad kolesterol er og køb dem med gratis levering til din nærmeste Helsam butik.

Hvad er forhøjet kolesterol? | Produkter mod forhøjet kolesterol | Sænk dit kolesteroltal naturligt
Sortér efter
6 produkter
Sortér efter

Forhøjet kolesterol – find de rigtige produkter her

Hvad er forhøjet kolesterol?

Kolesterol findes i fedt, og fedt er en energikilde som kroppen har brug for hver eneste dag. Men som det meste andet, kan kroppen få både for lidt og for meget. Din krop danner selv en vis mængde kolesterol i leveren. Resten får kroppen tilført gennem kosten.

Hvis du har fået konstateret et for højt kolesteroltal, er det fordi du har for mange fedtstoffer i blodbanerne. Når tallet er for højt og du ikke reagerer, risikerer du, at fedtstofferne aflejres i blodkarrene, og dermed øges risikoen for at få blodpropper og andre hjertekarsygdomme.
Vælg derfor et af vores produkter, og få dit kolesteroltal tilbage på et normalt niveau.

 

Produkter mod forhøjet kolesterol

Hvis du ønsker at sænke dit kolesteroltal, har vi hos Helsam mange effektive produkter til lige netop dette. Mange af produkterne indeholder monacolin-k fra røde gær ris, som bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau. Kosttilskuddene til dit kolesterol, findes som både kapsel og tablet. Produkterne indeholder også vitaminer, og andre har indhold af virksomme plantesteroler.

Du kan vælge mellem produkter der udelukkende bidrager til et normalt kolesteroltal, men du finder også produkter der bidrager til hele hjerte-kar funktionen, samt andre af kroppens funktioner.
Selvom du gør brug af et produkt til et forbedret kolesteroltal, er det en god idé, at du også overvejer din kost. Undgå for store mængder af fed mad – dette er den store synder i forbindelse med et forhøjet kolesteroltal.

 

Sænk dit kolesteroltal naturligt

Her på Helsam.dk finder du produkter der bidrager til et normalt kolesteroltal, fra alle de populære mærker med indhold af naturlige ingredienser. Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange spændende butikker. Vi giver dig gerne personlig vejledning og gode råd i forbindelse med dit næste køb af kosttilskud og andre helsekostprodukter.