Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Perikon

Perikon, også kaldet prikbladet perikon og Johannesurt, er en plante der bruges i mange forskellige kosttilskud. Flere af perikon kosttilskuddene finder du her på Helsam.dk og i vores butikker. Læs meget mere om perikon her på siden.

Hvad er perikon? | Hvordan bruges perikon? | Bivirkninger | Køb kosttilskud med perikon
Vis som
3 produkter
Vis som

Perikon: Find de bedste produkter her

Hvad er perikon?

Perikon er en plante der vokser vildt i både Europa og det vestlige Asien. I Danmark vokser den i vejkanter og i lysåbne skove. Planten er 30-80 cm. høj, og får smukke gule blomster. Mange kender perikon ingrediens i en kryddersnaps, men den bruges også i kosttilskud.

 

Hvordan bruges perikon?

Tørret perikon bruges bl.a. til te, i snapse og tonikum. Pulveriseret perikon i kapselform anvendes som kosttilskud, og bidrager til mental sundhed og følelsesmæssig balance. Indtages anden lægeordineret medicin må perikon kun bruges i samråd med læge, da perikon kan have indvirkning på effekten af andre typer medicin. Perikon kan naturligvis aldrig benyttes i stedet for psykoterapeutisk behandling.

 

Bivirkninger

Nogle personer oplever bivirkninger når de indtager perikon. Bivirkningerne kan være:
Søvnløshed, rastløshed, diarre, hovedpine og hududslæt. Hvis du oplever at få nogle af disse bivirkninger, bør du stoppe med at indtage perikon med det samme. Derudover kan perikon også nedsætte virkningen af forskellige typer lægemidler, og derfor er det en god idé at rådføre dig med din læge, hvis du i forvejen tager medicin.

 

Køb kosttilskud med perikon

Hos Helsam finder du et spændende udvalg af kosttilskud med perikon. Vi har perikon kapsler med forskellige styrker lige fra 325 mg til 1500 mg perikon pr. daglige dosis. Bestil online og få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også mere end velkommen i vores butikker, hvor vi altid står klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af kosttilskud eller andre helsekostprodukter.