Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Slank

Det kan være en stor mundfuld at gå i gang med en helt ny livsstil, ikke mindst hvis du oven i købet er sat ambitiøse mål for at tabe dig nogle ekstra kilo. Her finder du kosttilskud som bidrager til vægttabet eller fedtforbrændingen.

Sortér efter
11 produkter
Sortér efter

Slank

Sukkertrang, svingninger i blodsukkeret og en stor appetit er nogle af de udfordringer som mange møder på rejsen mod en lavere vægt og en sundere livsstil.

Ønsker du at hjælpe din krop videre på den mest naturlige måde, så er der heldigvis mulighed for at få lidt hjælp med på vejen med kosttilskud, der er specielt sammensat til at understøtte dit vægttab i kombination med en sund og næringsrigtig kost. Vores kosttilskud til at holde den slanke linje indeholder f.eks. chrom og ekstrakt fra morbær til at bibeholde normale blodsukkerniveauer, glucomannan fibre til at øge mæthedsfornemmelsen og andre naturlige ingredienser som kanelbark.

Det kræver altid viljestyrke og gå-på-mod at ændre sine vaner og tage de første skridt mod en sundere krop, og derfor giver det god mening at få lidt ekstra hjælp til at overvinde de forhindringer der dukker op. Det er de første små sejre der giver energien og motivationen til at holde fokus på målet, som jo for de flestes vedkommende er mere overskud til alt det sjove og dejlige, som livet også har at byde på.

Bestiller du online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik