Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Tranebær produkter

Her finder du alle vores kosttilskud, der indeholder koncentreret ekstrakt af tranebær. Du finder dem både som enkeltstående tilskud og i kombination med C-vitamin og andre næringsstoffer, der kan underbygge virkning og hjælpe immunforsvaret.

Vis som
13 produkter
Vis som

Tranebær

Har længe været kendt og elsket for sine aktive stoffer pro-antho-cyanidiner (forkortet PAC). Nogle af tilskuddene du finder her kombinerer det koncentrerede stof i tranebærret med f.eks. c-vitamin, hibiskus, tyttebær og sort peber, imens andre udelukkende indeholder det koncentrerede tranebær-ekstrakt i forskellige koncentrationer. Der er derfor rig mulighed for at finde et tranebær-produkt, der passer til netop dit behov.

Tranebær vokser også i Danmark og kan især findes i nord- og vestjylland, hvor den vokser på tørvebund eller i højmoser. Bærrene er mørkerøde og har en bitter-syrlig smag og findes også forskellige andre steder i verden, ikke mindst i resten af Norden. Alt afhængigt af voksestedet kan tranebær stamme fra forskellige plantearter. Den mest udbredte art er vaccinium macrocarpon, som stammer fra Nordamerika. Bærrene anvendes især til saft og syltning, men kan også anvendes tørrede i salater og bagværk.