Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Tranebær produkter

Her finder du alle vores kosttilskud, der indeholder koncentreret ekstrakt af tranebær. Du finder dem både som enkeltstående tilskud og i kombination med C-vitamin og andre næringsstoffer.

Sortér efter
11 produkter
Sortér efter

Tranebær

Tranebær og andre næringsstoffer

Nogle af tilskuddene du finder her kombinerer det koncentrerede stof i tranebærret med f.eks. C-vitamin, hibiskus, tyttebær og sort peber, imens andre udelukkende indeholder det koncentrerede tranebær-ekstrakt i forskellige koncentrationer. Der er derfor rig mulighed for at finde et tranebær-produkt, der passer til netop dig. 

 

Tranebær fra naturen

Tranebær vokser også i Danmark og kan især findes i Nord- og Vestjylland, hvor den vokser på tørvebund eller i højmoser. Bærrene er mørkerøde og har en bitter-syrlig smag og findes også forskellige andre steder i verden, ikke mindst i resten af Norden. Alt afhængigt af voksestedet kan tranebær stamme fra forskellige plantearter. Den mest udbredte art er vaccinium macrocarpon, som stammer fra Nordamerika. Bærrene anvendes især til saft og syltning, men kan også anvendes tørrede i salater og bagværk.

 

Tranebær som kosttilskud

Tranebær bruges i mange produkter – alt fra fødevarer til kosttilskud og plejeprodukter. Kosttilskud tages som supplement til en varieret kost. 

Et tranebær kosttilskud findes i form af både tablet og kapsel. Fordelen ved tranebær i kapsel er, at de ofte kan åbnes og drysses i et glas vand eller lignende. Dermed kan du drikke kosttilskuddet frem for at skulle sluge pillen. 

På helsam.dk finder du kosttilskud med tranebær fra mange populære mærker, bl.a. New Nordic, Solaray, Mezina, Camette, Natur-Drogeriet og VitaCare. Flere af kosttilskuddene indeholder desuden C-vitamin, et vitamin som bidrager til mange af kroppens vigtige funktioner. Noget af det som C-vitamin bidrager til er:

  • Vedligeholdelse af et normalt immunsystem
  • En normal dannelse af collagen
  • Nervesystemets normale funktion
  • En normal psykologisk funktion
  • Beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress

 

Køb tranebær kosttilskud hos Helsam

Hos Helsam forhandler vi et bredt udvalg af de bedste tranebær kosttilskud. Kosttilskuddene er af høj kvalitet og findes desuden i flere forskellige pakningsstørrelser. Uanset om du er til kosttilskud i tablet- eller kapselform, finder du det her på helsam.dk og i vores mange butikker.

Du kan købe dit kosttilskud med tranebær her på helsam.dk og få det leveret helt fragtfrit til din nærmeste Helsam-butik. Vil du hellere se produktet inden du køber det, er du altid mere end velkommen i vores butikker. Her er vores venlige og dygtige personale altid klar til at hjælpe dig med gode råd og personlig vejledning.