Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Nyhed
Earvärn forebyggelse hals-og mellemørebetændelse
Earvärn forebyggelse hals-og mellemørebetændelse
Värn

Earvärn forebyggelse hals-og mellemørebetændelse

179,00 DKK

Sugetabletter til forebyggelse af øvre luftvejsinfektioner.

30 tab 5,97 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Sugetabletter til forebyggelse af øvre luftvejsinfektioner.

Varebeskrivelse:

Ondt i hals og øre kan skyldes infektion med bakterier eller virus i slimhinderne i hals, øre og næsesvælget. Den naturlige mikroflora i mundhulen, som forbinder både hals, øre og næsesvælg, er kroppens første værn imod angreb af bakterier og virus udefra. Et værn af gode bakterier, som bekæmper de dårlige bakterier. Sammensætningen af vores gode bakterieflora er forskellig fra person til person. Nogle børn og voksne lider oftere af gentagne øvre luftvejsinfektioner, fordi deres naturlige forsvar i mundhulen indeholder færre af de vigtige bakterier.

Daglig dosis:

1 sugetablet dagligt før sengetid, efter tandbørstning. Børn undere 3 år - her skal sugetabletten knuses og pulveret skal duppes i mundhulen på barnet - af nogle gange.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Ved daglig brug bidrager Earvärn til et værn mod bakterie- og infektionsangreb i hals og øre. Anbefalet brug: 1 sugetablet dagligt før sengetid efter tandbørstning opløses langsomt i munden. Hvis du anvender Earvärn til børn under 3 år, skal sugetabletten knuses og pulveret duppes i munden på barnet, gerne ad flere omgange. Det er vigtigt at der ikke spises eller drikkes i mindst 30 min. efter indtagelse af sugetabletten. De gode bakterier skal have mulighed for at kolonisere i mundhulen.
Earvärn bør ikke anvendes ved allergi overfor indholdsstofferne. Earvärn bør heller ikke anvendes ved nedsat immunforsvar eller ved behandling af immunsupprimerende lægemidler uden, at det er aftalt med lægen.

Opbevaring:

Opbevares ved stuetemperatur.

Fremstillet af:

Streptococcus Salivarius K12, maltodextrin, fructose, magnesium stearat, smagsstof (jordbær).

Leverandør:

Icepharma A/S
DK-2450 København SV
www.icepharma.dk

Stregkode:

5714268100017

Varenummer:

28698