Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Kisel og silicium

Overvejer du, om du bør tage kisel – eller silicium, som det også kaldes – som kosttilskud? Og vil du gerne blive klogere på, hvorfor det netop er godt at tage kisel som kosttilskud? Hvis det er tilfældet, så er du kommet til den helt rigtige side. Hos Helsam finder du et stort udvalg af kisel kosttilskud. Du kan blandt andet finde kosttilskuddet som pulver, kapsler, tabletter og gel.
Sortér efter
8 produkter
Sortér efter

Alt, du skal vide om kisel

Hvad er kisel?

Kisel er et spormineral, der findes i proteinerne kollagen og elastin. Kisel indgår i alle kroppens celler og er det eneste stof, der kan binde vand 300 gange sin egen vægt. Derfor spiller kisel en afgørende rolle for, at kroppens celler kan binde nok vand. Kisel findes både i menneskets krop, jorden, planter og dyr.

 

Hvordan får du nok kisel?

Som sagt er kisel et mineral, der findes i både mennesker, dyr, jord, mineraler og planter, og derfor er der også gode muligheder for at optage kisel, fordi det findes naturligt i mange fødevarer. En sund og varieret kost er en vigtig nøglesten, når det gælder om at få nok af det vigtige mineral. Du finder blandt andet kisel i madvarer som kartofler, hirse, selleri, karse, bladgrøntsager, rødbeder, peberfrugt og bambusskud. Samtidig kan du også supplere den varierede og sunde kost med silicium kosttilskud, som du finder her hos Helsam. Alt efter, hvad du ønsker, kan du vælge mellem pulver, tabletter, kapsler eller en silicium-gel.

 

 

Køb kisel og silicium kosttilskud hos Helsam

Uanset hvilke kosttilskud du har brug for, har vi altid et stort udvalg, så du kan finde de helt rigtige kosttilskud, der understøtter din sundhed. Så tag et kig på vores store udvalg og gør noget godt for dig selv. Husk du kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.