Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Kisel og silicium

Overvejer du, om du bør tage kisel – eller silicium, som det også kaldes – som kosttilskud? Og vil du gerne blive klogere på, hvorfor det netop er godt at tage kisel som kosttilskud? Hvis det er tilfældet, så er du kommet til den helt rigtige side.

Hos Helsam finder du et stort udvalg af kisel kosttilskud. Du kan blandt andet finde kosttilskuddet som pulver, kapsler, tabletter og gel. På den måde kan du vælge det produkt, der passer bedst til dine behov og ønsker. Læs mere herunder og find ud af, om du bør supplere din kost med kisel kosttilskud.

Hvad er kisel? | Hvad bruger kroppen kisel til? | Hvordan får du nok kisel? | Hjælp hud, hår og negle godt på vej
Sortér efter
7 produkter
Sortér efter

Alt, du skal vide om kisel

Hvad er kisel?

Kisel er et spormineral, der findes i proteinerne kollagen og elastin. Kisel indgår i alle kroppens celler og er det eneste stof, der kan binde vand 300 gange sin egen vægt. Derfor spiller kisel en afgørende rolle for, at kroppens celler kan binde nok vand og dermed sikre, at kroppens væv har den rette spændstighed. Kisel findes både i menneskets krop, jorden, planter og dyr.


Hvad bruger kroppen kisel til?

Kisel er et vigtigt mineral for kroppen. Mineralet har nemlig stor betydning og er en vigtig byggesten for blandt andet hud, hår og negle.


Hvordan får du nok kisel?

Som sagt er kisel et mineral, der findes i både mennesker, dyr, jord, mineraler og planter, og derfor er der også gode muligheder for at optage kisel, fordi det findes naturligt i mange fødevarer. En sund og varieret kost er en vigtig nøglesten, når det gælder om at få nok af det vigtige mineral. Du finder blandt andet kisel i madvarer som kartofler, hirse, selleri, karse, bladgrøntsager, rødbeder, peberfrugt og bambusskud. Samtidig kan du også supplere den varierede og sunde kost med silicium kosttilskud, som du finder her hos Helsam. Alt efter, hvad du ønsker, kan du vælge mellem pulver, tabletter, kapsler eller en silicium-gel.


Hjælp hud, hår og negle godt på vej

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for hud, hår og negle, så vil det være et godt valg at tilføje et silicium kosttilskud til din hverdag. Hvis du gerne vil passe godt på håret og sikre, at det får den nødvendige pleje indefra, for at det bevarer sit sunde og glansfulde udseende, så har vi hos Helsam også et bredt udvalg af kosttilskud til hud, hår og negle. Velvære kommer indefra, og derfor er det vigtigt både at have en varieret kost og sikre, at kroppen har de nødvendige vitaminer og mineraler, der skal til for at leve et godt liv.

Hos Helsam finder du for eksempel også kosttilskud til knogler og led og graviditet. Uanset hvilke kosttilskud, du har brug for, så har vi altid et stort udvalg, så du kan finde de helt rigtige kosttilskud, der hjælper dig med din sundhed. Så tag et kig på vores store udvalg og gør noget godt for dig selv. Husk du kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.