Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Oil by High on Life Ø
Oil by High on Life Ø
Oil by High on Life Ø
Oil by High on Life Ø
High on life

Oil by High on Life Ø

228,00 DKK

Økologisk koldpresset olie.

500 ml 456,00 DKK/l
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik
  • Ø-mærket
  • EU økologimærke
  • Økologisk indhold

Varebetegnelse:

Økologisk koldpresset olie.

Varebeskrivelse:

Oil by High on Life er udviklet af juice- og smoothiemester Mads Bo, og er specifik udviklet med fokus på danskernes hyppigske sundhedsudfordringer. Olien er økologisk, skånsomt koldpresset og sammensat af hørfrøolie, hampeolie, rapsolie, hybenkerneolie, appelsinskalolie, citronmelisse, rosmarin og lecithin fra solsikke.

Kombinationen af den utrolig lave pressetemperatur og de mange antioxidanter som ingredienserne indeholder, er medvirkende til ekstra lang holdbarhed. Faktisk over dobbelt så lang som de fleste andre lignende olier på markedet.
Kombinationen er anbefalet som kosttilskud.

Hørfrøolie bidrager til et velfungerende fordøjelsessystem. Hampefrø understøtter immunsystemet og effektiviserer kroppens reaktionsmønster. Hyben bidrager til opretholdelse sunde og fleksible led. Rosmarin bidrager til bedre fedtstofomsætning og understøtter lever og galdeblære.
Citronmelisse bidrager til optimal afslapning og mental og fysisk velvære. Olierne fra appelsinskal hjælper dig med at stresse af.
Olien er intet mindre end genial til at komme i juicer, smoothies og på salater. Kombinationen sikrer optimal optagelse af alle de fedtopløselige plantestoffer, du kommer den på eller i.

Mads Bo har udviklet olien i samarbejde med biomedicinere og ernæringseksperter – og ikke mindst den passionerede og topprofessionelle producent Michael J. U. Jensen, der har 15 års erfaring i branchen. Ud over kvalitet, er hans kæphest pressetemperatur, som i dette produkt er ultra lavt, i forhold til andre koldpressede planteolier på markedet.
Smag og næringsværdi har været førsteprioritet i udviklingen af denne kvalitetsolie, til glæde for dig og din sundhed. At produktet så er presset i Danmark, lokalt ved Skanderborg, er blot endnu en bonus.

Oil by High on Life er 100% plantebaseret og bør opbevares mørkt og køligt. Olien må under ingen omstændigheder opvarmes.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis:

2 spsk.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold
2 spsk.
% RI (Referenceindtag)
Fedt (g)
28
-heraf mættede fedtsyrer (g)
9,3
-heraf enkeltumættede fedtsyrer (g)
26
-heraf flerumættede fedtsyrer (g)
60

Brugsanvisning og forholdsregler:

Olien må under ingen omstændigheder opvarmes.

Opbevaring:

Produktet bør opbevares mørkt og på køl. Holdbarhed efter åbning er hele12 uger.

Ingredienser:

Hørfrøolie
Hampeolie*
Rapsolie*
Hybenkerneolie*
Appelsinskalsolie*
Citronmelisse*
Lecithin fra solsikke*
Rosmarin*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. 100g:
Energifordeling i varen
Energi
3702 kJ / 900 kcal
Fedt
100 g
-heraf mættede fedtsyrer
9,3 g
Kulhydrat
0 g
-heraf sukkerarter
0 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Leverandør:

High on Life ApS
DK-8600 Silkeborg

Oprindelsesland:

Danmark

Stregkode:

5712503105001

Varenummer:

26292