Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
YumaLite - lysterapi

YumaLite - lysterapi

599,00 DKK

Lysterapi.

1 stk 599,00 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Lysterapi.

Varebeskrivelse:

Lysterapi bruges ofte som behandling af vinterdepression. Men lysterapi er også et effektiv middel mod vintertræthed, mangel på energi, jetlag og søvnforstyrrelser f.eks. forårsaget af skifteholdsarbejde.
Lysterapi skal helst bruges om morgenen, da lyset stimulerer produktionen af serotonin. Det er bl.a. mangel på serotonin, der gør os deprimerede. Serotoninen styrer også niveauet af søvnhormonet melatonin, og når kroppen ikke sænker niveauet af melatonin når vi vågner om morgenen, så fortsætter vi med at føle og trætte og energiforladte langt op ad dagen. For nogle forstyrer det også søvnen om natten, så de har svært ved at sove. Andre føler sig bare trætte hele tiden, sover rigtig meget og har en øget trang til fede og søde sager.
10-30 minutters lysterapi om morgenen fortæller kroppen at det er tid til at vågne, så den sætter gang i produktionen af serotonin, som sørger for at sænke niveauet af melatonin, og så er kroppen vågen, som var den vågnet til en sommerdag med sollyset bragende ind af vinduerne.
YumaLite skal bæres på hovedet, så lyset rammer øjnene, uden af den forstyrer. Man kan fortsætte med sine daglige gøremål som at smøre madpakker, spise morgenmad og gøre sig klar. Den kan også foldes sammen og tages med i tasken, hvis du skal hurtigt ud af døren. Og lysterapien tager jo først rigtig virkning, når du får den brugt.

Brugsanvisning og forholdsregler:

YumaLite er udstyret med både hvid og infrarød lysterapi. Er du hårdt ramt med hovedpine og ekstrem følsomhed overfor lys, så start med den røde lampe. Mærk efter, hvornår du er klar til at få fuld styrke med det hvide lys og gå langsomt til værks – start med 10 minutter ad gangen og gå gradvist op, hvis du har behov for det. Dog ikke mere end 30 minutter ad gangen.
Yumalite er udstyret med en timerfunktion, så den selv slukker efter 20 minutter. Ønsker du at bruge den kortere eller længere, kan du blot selv tænde og slukke for lampen.

Leverandør:

Medic Wiotech A/S
DK-2670 Greve

Stregkode:

627843168904

Varenummer:

12386