Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Vitaminer

Vitaminer

Hver dag indtager du vitaminer gennem den kost du spiser. Mængden du indtager af de forskellige vitaminer er dog meget forskellig, og da kroppen har brug for vitaminer til at holde sig stærk og sund, er det vigtigt at du indtager nok af de rette vitaminer.
Men hvilke vitaminer skal du vælge som kosttilskud, og hvorfor er vitaminerne rent faktisk så vigtige for kroppens velvære?

Hvorfor spise vitaminer? | Vælg de rette vitaminer | Køb dine vitaminer på Helsam.dk
Sortér efter

Vitaminer – til hele familien

Hvorfor spise vitaminer?

Dit hår, dine negle, din hud, dine øjne og kroppens funktioner har alle sammen brug for vitaminer for at kunne fungere ordenligt. Hvis du ikke spiser sundt og varieret, kan det være meget svært at indtage nok af de forskellige vitaminer. Derfor kan det være en god idé, at supplere med vitamintilskud – dog skal du huske, at kosttilskud kun skal være et supplement til dine daglige måltider. Du kan læse meget mere om de forskellige vitaminers virkninger, ved at klikke dig ind på de forskellige kategorier her på siden. God fornøjelse!

 

Vælg de rette vitaminer

Din krop har både brug for de vandopløselige vitaminer og de fedtopløselige vitaminer. Forskellen på dem er, at de vandopløselige vitaminer er nogle vi dagligt har brug for at få tilført, da de hurtigt udskilles fra kroppen igen – bl.a. gennem urinen. De fedtopløselige er de vitaminer der lagres i kroppens fedtdepoter, og derfor opbevares de i kroppen over længere tid.

Vandopløselige vitaminer er: B- og C-vitaminer.
Fedtopløselige vitaminer er: A-, D-, E- og K-vitaminer.

En god idé er derfor at indtage nok B- og C-vitaminer. B-vitamingruppen er stor og indeholder B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 og B12-vitaminerne.
Hvis du ønsker en komplet løsning, kan du med fordel vælge et multivitamintilskud der indeholder alle de essentielle vitaminer som kroppen har behov for. Multivitaminer finder du også til børn – både som almindelige tabletter, men også som tyggedrops.
Under hvert vitamins kategori, finder du tilskud med og uden animalsk indhold – så er du vegetar eller veganer, har vi også vitaminerne til dig.

 

Køb dine vitaminer på Helsam.dk

Gå på opdagelse i vores store univers af vitaminer, og vælg de tilskud du har behov for. Hvis du bestiller online, kan du få dine varer leveret helt gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også altid mere end velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi står klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb af vitaminer.