Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Krystaller og sten

Krystaller og sten har været flittigt gennem årene, bl.a. på grund af deres særlige energier og vibrationer – noget der alt sammen forbindes med unikke betydninger og metafysiske egenskaber. Her på siden finder du et bredt udvalg af krystaller og sten – bliv endnu klogere nederst på siden eller i vores artikel ”Krystaller og sten: Den store guide”. 
Sortér efter
36 produkter
Sortér efter

Krystaller og sten til ethvert behov

Hvad er krystaller og sten?

Inden du køber en krystal eller sten, er det en meget god idé at kende forskel på de mange forskellige krystaller og sten, da deres virkning er lige så forskellig, som deres udseende er. Både krystaller og sten er utroligt smukke at kigge på. Derfor gør dig sig godt som pynt i hjemmet, f.eks. i vinduer eller på badeværelset. Sten og krystaller menes at have healende og helbredende egenskaber, hvorfor de også bruges aktivt i mange forskellige situationer. 

 

Læs mere om krystaller og sten

 

Hvad kan krystaller og sten bruges til?

Den primære brug af krystaller og sten, er som en beskyttende talisman samt som en del af healing. Dog bruger rigtigt mange også krystaller og sten som smykker og pynt i hjemmet. 

Der er ingen videnskabelig dokumentation for, at krystaller og sten har en healende virkning. Dette betyder, at det er op til enkelte at tro på krystallens/stenens kræfter. 

De seneste år er ansigtsruller og gua sha blevet utroligt populært, og det er ikke uden grund. Ansigtsruller med krystaller og sten masserer huden i ansigtet, mens gua sha reducerer affaldsstoffer i huden ved hjælp af dybdegående massage. Gua sha er både i form af sten og krystaller – du kan derfor vælge lige præcis den der passer bedst til dig.

 

Læs meget mere om Jade ansigtsrulle her og Gua sha her.

 

Køb krystaller og sten hos Helsam

Hos Helsam forhandler vi et bredt udvalg af krystaller og sten. Pynt dit hjem med smukke krystaller, f.eks. rosakvarts, ametyst og bjergkrystaller – du kan vælge mellem polerede eller naturlige krystaller. Derudover finder du også de flotte natursten som rød jaspis og selenit.

Læs mere om de enkelte krystaller og sten, ved at klikke dig ind på produktbeskrivelserne. Køb din krystal eller sten her på helsam.dk og få fragtfri levering til din nærmeste Helsam-butik

Du kan selvfølgelig også vælge levering til din hjemmeadresse eller en pakkeshop nær dig. Er du mere til at handle i fysiske butikker, er du altid mere end velkommen i vores butikker landet over.