Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Brød

Brød er for mange ét af grundelementerne i den daglige kost, og hos Helsam har vi et bredt udvalg, så der er noget til enhver smag. Vores speciale er glutenfri brød. Hos Helsam finder du et bredt udvalg af forskellige brødtyper, bl.a. mælkefri og brød med vegansk indhold.

Du finder også spændende opskrifter, ingredienser og meget mere der gør din brødoplevelse fuldendt. God fornøjelse.

Fremstilling af brød | Typer af brød | Bag dit eget brød | Køb brød hos Helsam
Sortér efter

Kategorier

9 produkter
Sortér efter

Brød i mange varianter

Fremstilling af brød

Brød er en basal fødevare i store dele af verden og som fremstilles ved bagning eller stegning. Grund ingredienserne i brød er mel, vand og gær eller surdej. Herudover kan der i basisdejen tilsættes næsten alle former for kerner f.eks. solsikke, chia, boghvede, græskarkerner osv. Nødder i form af hasselnødder, valnødder, mandler er også et godt supplement, da mange nødder indeholder olier. Også grøntsager som gulerødder anvendes til bagning af brød. På den måde opleves det at brødet ikke så hurtigt kommer til at virke tørt. Afhængig af valget af mel, kerner, nødder og grøntsager ændres både brødet smag og næringsværdi.

Mange oplever i dag at de med fordel kan undgå hvedemel i brød. Netop hvedemel kan erstattes af rugmel, spelt eller andre former for mere rustikke meltyper. Da mel er den største ingrediens i brød kan man med fordel være opmærksom på producentens valg af råvarer samt bearbejdning af denne. Mel er ikke bare mel heller ikke selv om melet tilhører samme type f.eks. hvede, rug eller byg. Med tiden har meget korn gennemgået en forædling for at optimere udbyttet ligesom det bearbejdes og males på moderne kværne.

 

Typer af brød

Leder du efter brød til frokosten, middagen eller andet? Du kan frit vælge mellem lækre baguettes, brunchbollemix, rudbrød og ciabattabrød. Mange af brødende er glutenfri og med mange kostfibre. Du kan læse mere om de enkelte brød, ved at klikke dig ind på det du ønsker at vide mere om.

 

Bag dit eget brød

Har du mod på at bage dit eget brød? Du finder alle ingredienser her på Helsam.dk. Opskrifter finder du her, og der er helt sikkert en der passer til din smag. Vi har et kæmpe udvalg i mel, frø, kerner, nødder der gør at du kan sammensætte et brød ligesom du ønsker det.

 

Køb brød hos Helsam

På denne side kan du se vores udvalg af brød. Her finder du bl.a. brød hvor der er anvendt urgamle kornsorter og som er malet på langsomt kørende stenkværne der er med til at bevare næringsstofferne i melet. Dette sikre et sundt og velsmagende brød. Vælg det brød du ønsker, og bestiller du online, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange flotte butikker, hvor vi altid står klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.