Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Beauté Pacifique

Det er dansk kvalitet, når det er bedst. Beaute Pacifique har i mange år produceret skånsomme hudpleje- og skønhedsprodukter, der er anerkendt og elsket af mange. Det overordnede mål har alle dage været at hjælpe mennesker med at få en bedre hud. Find de skånsomme og effektive hudplejeprodukter i vores Beauté Pacifique-udvalg her.

Made in Denmark | Hvad indeholder produkterne? | Hvad findes i sortimentet?
Hvem er produkterne til? | Alt til den daglige hudplejerutine
Til alle aldre og alle hudtyper | Køb Beaute Pacifique på Helsam.dk

Sortér efter

Mærker

77 produkter
Sortér efter

Hudplejeprodukter fra danske Beaute Pacifique

Made in Denmark

Beaute Pacifique, der er et dansk hudplejemærke, blev i 1997 grundlagt af Flemming K. Christensen. Produkterne er udviklet i samarbejde med dermatologer og lægemiddelfirmaer efter mange års studier, hvor der altid er blevet lagt stor vægt på kvalitet og kontrol. De er effektive, men samtidig yderst skånsomme, så det er ikke uden grund, at Beauté Pacifique er blevet så populært, som det er. Det gælder især deres cremer, der hjælper dig med at få en blød hud.

 

Hvad indeholder produkterne?

Det kan måske være svært at undvære duften i dine skønhedsprodukter, fordi du, af hensyn til allergier, bliver nødt til at vælge produkter uden. Med hudpleje fra Beaute Pacifique behøver du måske ikke undvære velduftende cremer helt. Produkterne fra det danske kvalitetsmærke er nemlig udelukkende beriget med dufte, der ikke er allergifremkaldende. Samtlige af de effektive hudplejeprodukter – også de parfumerede – er godkendt af hudlæger og indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer.

 

Hvad findes i sortimentet?

50 forskellige. Det er det antal produkter, som det danske hudplejemærke har i sortimentet. Beauté Pacifiques produkter tæller både ansigtspleje som rense- og skrubbeprodukter, fugtpleje med forskellige cremer, olier og serum, øjenprodukter, kosttilskud samt krops- og hårprodukter. I produktsortimentet finder du ligeledes de populære A-vitaminprodukter, herunder ansigtscreme, der er gennemtestede anti-age-produkter til dig, der ønsker at reducere og forebygge alderstegn i ansigtet.

 

Hvem er produkterne til?

Der findes produkter til både kvinder og mænd, ligesom der både er til dig, der med en moden hud måske oplever aldersforandringer eller til dig med den unge hud, der har tendens til urenheder. Hudplejemærket udmærker sig især ved, at der findes produkter til alle hudtyper.

 

Alt til den daglige hudplejerutine

Uafhængig af alder og hudtype finder du i sortimentet med andre ord alt, du har brug for til den daglige hudplejerutine. Hvis ikke du allerede har en daglig rutine, kan du med stor fordel begynde med det samme. Huden er kroppens største organ, der bl.a. beskytter dine organer, og det er den, der holder på varmen og fugtigheden i kroppen. Det er derfor vigtigt, at du passer godt på den – og det kan du bl.a. gøre med en god hudpleje, der er tilpasset dig. Det giver dig også en flot og blød hud, der har en smuk glød.

Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal bruge hvornår? Her får du en trin-for-trin-guide til en hudplejerutine, der passer langt de fleste hudtyper.

Afrensning

Det første, og måske væsentligste, trin i en god hudpleje er afrensningen. Dette er især vigtigt om aftenen, hvor du fjerner døde hudceller, støv, sved og ikke mindst den snavs, der har ophobet sig på dit ansigt i løbet af dagen eller natten. En grundig afrensning er især vigtig, hvis eller når du har haft makeup på. Fjern her makeuppen først. Foretag herefter afrensningen med et renseprodukt, hvilket kan være en rensegele, -mælk eller olie. Brug renseproduktet som beregnet, herunder med eller uden vand.

Efter selve vasken kan du bruge en skintonic, der fjerner det sidste overskydende snavs og fedt. Den har samtidig en sammentrækkende virkning. Påfør din skintonic med en vatrondel.

Fugt

Lige så vigtigt det er at afrense, lige så vigtigt er det, at du fugter din hud. Det gør du allerbedst med en god fugtighedscreme. Fugt er vigtigt, fordi huden hermed holdes smidig. Der findes både dag- og natcremer, som du skal anvende hhv. om morgenen og om aftenen. Et alternativ til den almindelige creme er en gele, der har samme egenskaber som cremen, men med en noget lettere konsistens.

Eksfoliering

Én gang om ugen kan du med fordel eksfoliere din hud med en ansigtsscrub. Denne fjerner de døde hudceller og ansigtshuden bliver dejlig blød. Eksfoliering kan være noget hård for huden, hvorfor det derfor anbefales, at du ikke gør det mere end én gang ugentligt.

 

Til alle aldre og alle hudtyper

For nogen er det helt indlysende at afrense og fugte huden både om aftenen og morgenen, hvor det for andre måske er rigeligt at gøre det om aftenen. En hudplejerutine, og især den, der har flere trin med mange produkter, kan unægtelig være tidskrævende. Det væsentligste er, at du gør det, der passer dig og din tid, så er der nemlig størst chance for, at du holder fast i rutinen.

Den bedste hudplejerutine er naturligvis den, der passer bedst til netop din hudtype. Der kan nemlig være visse ting, du skal forholde dig til, hvis du har en hudtype, der kræver noget specielt. Hvis du er i tvivl om, hvilken hudtype, du har, kan du herunder se kendetegnene ved de fire mest gængse typer: normal-kombineret, tør, fedtet og moden hud.

Normal-kombineret: Kaldes også blandingshud og dækker både over en hud, der ingen urenheder har, til den hud, der kan have tendens til enkelte urenheder og områder af fedtet eller tør hud fra tid til anden.

Tør hud: Denne hudtype mangler bl.a. fedtstoffer, hvorfor den kan virke stram, give kløe og være irriteret. En tør hud kræver ekstra påpasselig pleje, og det er især vigtigt, at du har fokus på fugt og undgår alt for skrappe produkter.

Fedtet hud: Hvis du har mange urenheder, kan du meget vel have en fedtet hud. Den fedtede hud, der bl.a. ses med hudlidelsen akne, har en øget talg- og fedtproduktion, hvilket resulterer i de mange urenheder.

Moden hud: Den modne hudtype er kendetegnet ved de begyndende alderstegn. Det gælder rynker og fine linjer, der er kommet som en naturlig følge af, at huden mister sin elasticitet og spændstighed. 

Hvis du vil blive klogere på, hvordan du passer allerbedst på din hud, kan du læse meget mere og få masser af gode råd og inspiration i vores store artikelunivers. Læs bl.a. om, hvordan du holder huden ung og hvilken hudpleje, der passer bedst til hvilken alder.

 

Køb Beaute Pacifique på Helsam.dk

Find de Beaute Pacifique-produkter, der passer netop dig, din hudplejerutine og din hudtype her i det brede udvalg på Helsam.dk. Du kan bestille dem hjem i dag, og vi leverer dem gratis til en Helsam-butik tæt på dig.