Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

ECO

ECO er et australsk mærke inden for naturlig og økologisk kosmetik. Historien om ECO begyndte i 2009 på Guldkysten i Australien, med hvide sandstrande og turkisblåt hav. Kvinden bag mærket hedder Claire Mitchell, der har stor interesse for sundhed, det naturlige og aktiv livsstil, hvilket alt sammen afspejler sig i de mange spændende produkter. I dag er virksomheden vokset, og produktserien har også udviklet sig meget, med nye dufte og nye kategorier. Her på siden kan du læse meget mere om mærket, og hvilke produkter de tilbyder.

ECO. australsk hudpleje | Find ECO. hos Helsam
Sortér efter

Mærker

1 produkter
Sortér efter

ECO: Naturlig kosmetik fra øverste hylde

ECO. australsk hudpleje

Om du er kvinde, mand eller teenager, kan du bruge ECO’s produkter i dagligdagen. ECO har specialiseret sig i at fremstille produkter med olier, der plejer din krop helt fantastisk. Alle produkter er skabt med fokus på bæredygtighed og etik.

ECO’s produktserie består af håndsæber, ansigtsolier, ansigtsrense, ansigtsserum, kropsolier, badesæber, æteriske olier, fugtighedscremer, hår olier og massageolier. Der er altså virkelig et udvalg at gå på opdagelse i, og du finder helt sikkert noget der passer lige til dig og dine ønsker.

Hos ECO bruges der meget tid på at udvælge dufte der er skånsomme, og som giver den rette stemning og oplevelse når produktet bruges. Ingredienserne vælges også ud fra deres individuelle egenskaber. F.eks. finder du arganolien i flere af produkterne. Arganolien er kendt for sine fugtgivende og beroligende egenskaber, der både virker på hud, hår og negle. Derudover finder du selvfølgelig også den velkendte tea tree olie i produkterne.
Den er fantastisk i kropsplejeprodukter, hvor den plejer og renser skånsomt.

Trænger din hud i ansigtet til ekstra intensiv behandling, kan du prøve et ansigtsserum. Et serum fugter og plejer huden endnu mere end en almindelig ansigtscreme. Du kan vælge mellem flere forskellige serummer alt efter hvilken hudtype du har.
Når du skal vælge et produkt kan du med fordel købe produkter der passer til lige netop din hudtype, og læse om hvorfor det er vigtigt at pleje den.

Hvis du synes dagene er hårde, og trænger du til at få frisket hele kroppen op, skal du måske prøve en æterisk olie. Æteriske olier kan hjælpe dig til at slappe af, sove bedre, give dig ny energi eller give en hyggelig stemning i hjemmet. De æteriske olier fra ECO kan bruges i badet, i en aromalampe eller på huden. Hvordan de æteriske olier bruges, kan du læse meget mere om under de enkelte produkter.
Imens du nyder duften fra de æteriske olier, kan du lægge en lermaske der renser huden i dybden, og genopretter og fugter den. Rens huden i ansigtet med en af ECO’s ansigtsrense inden du lægger lermasken, og få en hud der føles renset, blød, og beroliget. Derudover vil den fremstå lysere og glattere.

Find ECO. hos Helsam

Hos Helsam finder du et kæmpe udvalg af produkter fra ECO. Gå på opdagelse og find de produkter der tiltaler dig. Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.

Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker, hvor vi altid står klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.