Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Dagcreme, gel, olie og serum

Det er essentielt at pleje sin hud rigtig og godt, og det er vigtigt at kende sin hud om du har en tør, normal eller kombineret hud. Huden afslører dig - en velplejet hud ser friskere ud og har naturligvis mere at stå imod med.
Hvis du ønsker at pleje din hud bedst muligt, og få det optimale ud af dine daglige fugtighedscremer, så bør du overveje et serum i din daglige rutine. Med et serum giver du din hud et stort skud af vitaminer og andre sunde ingredienser.

Hvad er serum - og hvad bruger man det til? | Hvorfor skal man bruge serum?
Hvordan bruges serum i ansigtet? | Hvor ofte skal man bruge serum? | Andre plejeprodukter til ansigtet
Køb serum på Helsam.dk
Sortér efter
374 produkter
Sortér efter

Din guide til serum

Hvad er serum - og hvad bruger man det til?

Et serum er et supplement til din daglige hudpleje. Efter rensning af din hud påføres et lag serum, for til sidst at afslutte med en god fugtighedscreme. Glem ikke fugtighedscremen – den hjælper med at holde på fugten og beskytte huden. Et serum kan hjælpe dig mod mange hudproblemer, men det er vigtigt at vælge et serum der passer til det hudproblem du har.

Du kan bl.a. få serum til:

  • Uren hud
  • Sensitiv hud
  • Fedtet hud
  • Rynker
  • Anti aging

 

Hvorfor skal man bruge serum?

Hvorfor bruge et fugtgivende serum, når du i forvejen bruger en fugtighedscreme?
Forskellen på serum og fugtighedscreme er, at et serum indeholder en fedtopløselig base (lipidopløselig). Det betyder, at serummets ingredienser lettere kan trænge gennem hudens yderste lag, i stedet for kun at virke på hudens overflade. Et serum kan altså trænge længere ind i huden end en fugtighedscreme, og på den måde virke mere intensivt på forskellige hudproblemer.

 

Hvordan bruges serum i ansigtet?

Når du har renset din hud i ansigtet, skal du masere en mængde serum på størrelse med en ært, ind i huden hvor du ønsker at opleve en effekt. Lad serummet trænge ind i huden før du påfører en fugtighedscreme. På den måde opnår du det bedste resultat.

 

Hvor ofte skal man bruge serum?

Du kan bruge serum dagligt i forbindelse med din hudpleje.

 

Andre plejeprodukter til ansigtet

Her på siden finder du også ansigtsplejeprodukter i form af dagcreme, gel og olie. En dagcreme kan påføres ansigtet hver dag – gerne om morgenen, så den kan virke og beskytte huden hele dagen. Dagcremerne fås med forskellige dufte og aktive ingredienser. Der er både cremer til almindelig hud, sart hud, tør og fedtet hud. En gel har et større vandindhold end creme. Derfor absorberes de ofte hurtigere end cremerne der bl.a. består af vand og olie. En olie til ansigtet fugter, plejer og beskytter huden effektivt. Du kan f.eks. vælge en E-vitamin olie der indeholder E-vitamin som er godt for huden, da vitaminet beskytter mod oxidativt stress. Læs meget mere om E-vitamin olien her.

Køb serum på Helsam.dk

Hos Helsam finder du et bredt udvalg inden for serummer. Kom dine hudproblemer til livs, og vælg det serum der kan hjælpe dig godt på vej. Husk du altid kan få dine varer sendt gratis til din nærmeste Helsam butik.