Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Radiant Health

Vil du gerne kunne forkæle dig selv lidt ekstra derhjemme? Radiant Health gør brug af infrarød varme og har udviklet en transportabel infrarød sauna. Den smarte infrarøde sauna er perfekt til at tage din hjemmespa til nye højder – den fylder nemlig meget lidt, kan bruges overalt i hjemmet og giver dig hurtigt en afslappende og lindrende følelse.

     

Sortér efter

Mærker

11 produkter
Sortér efter

Hjemmespa med Radiant Health

Vil du gerne kunne forkæle dig selv lidt ekstra derhjemme? Radiant Health gør brug af infrarød varme og har udviklet en transportabel infrarød sauna. Den smarte infrarøde sauna er perfekt til at tage din hjemmespa til nye højder – den fylder nemlig meget lidt, kan bruges overalt i hjemmet og giver dig hurtigt en afslappende og lindrende følelse.

Infrarød varme kommer ikke kun fra Radiant Health’s sauna. Du finder også en infrarød yogamåtte og et infrarødt saunatæppe. Perfekt til brug når du træner, mediterer eller når du vil slappe af i sengen eller på sofaen. Alt sammen imens du får gavn af den infrarøde varmes gavnlige effekt. 

 

Hvad er infrarød varme godt for? 

Varme har længe været kendt og anvendt som et effektivt middel mod mange slags smerter. En tur i saunaen har for mange hurtigt lindret muskel- og ledsmerter. Desværre fylder en almindelig sauna meget, og derfor går der for mange lang tid imellem varmens lindrende virkning. Heldigvis har man fundet ud af, at infrarød har de samme gavnlige egenskaber, hvis ikke flere. Det skyldes bl.a. at den infrarøde varme når 5 gange dybere ind end almindelig varme.

Infrarød varme er godt for:

 • Udrensning af affaldsstoffer
  Når vi bevæger os rundt uden- og indenfor, når vi spiser og drikker og alt indimellem, tilfører vi desværre kroppen en række toksiner, affaldsstoffer og andre uønskede stoffer. Når man sveder, øges den naturlige udskillelse af alle disse miljøgiftstoffer. 

 • Led og muskler
  Den infrarøde varme øger kroppens blodcirkulation og dermed får muskler, led og alt andet, adgang til endnu mere ilt. Derfor er infrarød varme helt fantastisk, hvis du døjer med muskelspændinger, ømme muskler og stive led. 

 • Huden
  Uren hud, træt og tør hud kan reduceres, når blodcirkulationen øges. Når den infrarøde varme kommer i kontakt med kroppen, åbnes hudens porer hvorefter snavs, overskydende hudfedt og andre bakterier kan renses ud. 

 • Energiniveau og søvn
  Efter brug af en infrarød sauna vil du opleve en følelse af velvære og afslapning. Det skyldes bl.a. at musklerne bliver blødere, mere afslappede og dermed lader dig sove bedre og dybere.

 

Radiant Health – infrarøde produkter

Er du i tvivl om, hvad de forskellige Radiant Health produkter kan og hvad de er godt for, så skal du læse med her. Herunder finder du en kort beskrivelse af de infrarøde produkter fra Radiant Health.

 • Den infrarøde sauna vejer kun 5,5 kg og så er den utroligt nem at bruge, opbevare og transportere især i bæretasken specielt fremstillet til saunaen. Når saunaen er opsat og tilsluttet strøm, tager det blot 10 minutter før den er varmet op til 65 grader. Eftersom saunaen fylder mindre end 1m2, kan du nærmest bruge den overalt i hjemmet – så længe du har adgang til en stikkontakt. Når du bruger saunaen, foregår det siddende på den medfølgende stol. Ved brug af den infrarøde sauna opvarmes hele kroppen, mens muskler, led og hud får gavn af den infrarøde varme.

 • Den infrarøde yogamåtte er perfekt til dig der dyrker hot yoga. Når du bruger en yogamåtte med infrarød varme, vil du opleve at det bliver endnu nemmere at komme i de forskellige stillinger. Ved at muskler og led opvarmes, bliver de smidigere og blødere, hvilket altså gør din træning/øvelse noget lettere. 

 • Det infrarøde saunatæppe kan bruges mens du ligger i sengen, på sofaen eller et helt tredje sted. Du kan selv justere varmen – lige fra 25 grader til 80 grader. Udover at give infrarød varme, er der indlagt jade- og turmalinsten. Disse sørger for, at den infrarøde varme ledes bedre. 

 

 

Køb Radiant Health hos Helsam

Hos Helsam forhandler vi både den populære infrarøde sauna fra Radiant Health, men også den infrarøde yogamåtte og det infrarøde tæppe – alt sammen til gode priser og med gratis fragt til din nærmeste Helsam-butik.

Har du spørgsmål til et produkt, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores uddannede personale giver dig også gerne gode råd og vejledning i forbindelse med dit køb. 

Vil du gere vide mere om Radiant Health og den infrarøde sauna? Læs artiklen ”Hjemmespa med infrarød sauna” og få tips til din egen hjemmespa med infrarød varme.