Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

The bridge

Plantebaserede drikke er blevet voldsomt populære som et alternativ til mælk inden for de seneste år – så populære, at det i dag nærmest er blevet lige så almindeligt at bestille en kaffe med havredrik som en helt almindelig cortado, når man går på café. Selvom det ikke nødvendigvis er hverken sundere eller bedre for kroppen at drikke for eksempel risdrik frem for komælk, så er de plantebaserede drikke imidlertid et glimrende alternativ for allergikere og veganere, der stadig gerne vil have fornemmelsen af en smule mælk i kaffen eller sovsen.

Hos italienske The Bridge har man af samme årsag specialiseret sig i at fremstille lækre og velsmagende vegetabilske drikke, der er både økologiske og laktosefrie. Navnet er tænkt som et symbol på den bro, som Margherita og Ernesto Negro Marcigaglia begyndte at bygge mellem økologiske og konventionelle fødevarer, da de grundlagde firmaet tilbage i 1994. Dengang var der ikke ligefrem et stort marked for plantebaserede drikke, hverken i Italien eller andre steder, men det er der blevet lavet om på siden. The Bridge har fået stor succes med deres vegetabilske læskedrikke, og virksomheden ledes i dag af Ernestos sønner, der med stolthed fører familietraditionen videre.

Plantedrikkene fra The Bridge udmærker sig ikke kun ved deres gode smag, men også ved at være 100 procent økologiske og veganske, ligesom størstedelen af varianterne også er glutenfrie. Alle drikkene fra The Bridge er fremstillet af mindst 20% nøje udvalgte råvarer og 80% kildevand fra en bjergkilde beliggende i en naturpark i det nordlige Italien. The Bridge køber desuden udelukkende ris og sojabønner fra italienske farmere. Plantedrikkene kan forresten ikke kun drikkes direkte fra glas, men med fordel også benyttes i saucer, kager og desserter.

Gode råd til dit valg af plantedrikke

Sortér efter

Mærker

8 produkter
Sortér efter

The Bridge

Gode råd til dit valg af plantedrikke

Der er således meget godt at sige om både produkterne fra The Bridge og om plantedrikke i al almindelighed. Dels har drikke baseret på for eksempel soja eller havre bevirket, at flere forbrugere har fået øjnene op for økologiske, plantebaserede fødevarer og etikken omkring dyrevelfærd, dels har de gjort hverdagen en anelse sjovere for veganere og laktoseintolerante mennesker verden over. Plantedrikke har med andre ord vist sig at være et rigtig godt og smagfyldt alternativ til konventionel mælk.

Ikke desto mindre er der et par enkelte ting, man bør holde sig for øje, inden man erstatter komælken fuldstændig. Er man ikke påpasselig, kan man nemlig ende med at mangle vigtige næringsstoffer. For eksempel indeholder plantedrikke i reglen væsentlig mindre protein end mælken fra køer. Dette behøver dog ikke nødvendigvis være et problem, da de fleste mennesker allerede får rigeligt med protein via helt almindelige fødevarer, men er du småtspisende, eller har du planer om at blive veganer eller vegetar, så kan det godt betale sig at skele lidt til proteinindholdet i din kost. Her er især sojadrik desuden det bedste bud på en god plantedrik, da den indeholder mere protein end de fleste andre vegetabilske drikke.

Derudover kan et totalt skift fra komælk til plantedrikke også betyde, at du pludselig ikke får lige så meget calcium, som du gjorde før. Dette kan dog snildt løses ved for eksempel at vælge én af drikkene fra The Bridge, som er tilsat calcium. Et reduceret calciumindtag behøver dog heller ikke altid været noget, man ligefrem skal bekymre sig om, så længe man blot sørger for, at man stadig får godt med næring til sine knogler - enten fra kosttilskud eller andre fødevarekilder.

Hos Helsam har vi altid et godt udvalg af plantedrikke fra The Bridge på lager, ligesom vi altid har et stort og spændende sortiment af økologiske, naturlige drikke, både kolde og varme.