Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hårpleje, kur

For mange synes identiteten at sidde i håret. De fleste vil gerne have et hår der er stærkt og som ser velplejet ud. En god kur/behandling kan sørge for, at fugten og glansen bibeholdes og slidtage forebygges. Der er også råd at hente til dig, der har brug for produkter til skadet hår og irriteret hovedbund.

Hvad er en hårkur og hvad kan den? | Hvilke typer af hårkure findes der?
Hvilken hårkur passer til dig? | Hårkure hos Helsam
Sortér efter
54 produkter
Sortér efter

Hårkur: Find den bedste hårkur til netop dig

Hvad er en hårkur og hvad kan den?

Dit hår behøver din hjælp hver eneste dag. Håret bliver udsat for mange ting i løbet af dagen, og nogle er mere skadende for håret end andre.

Med en hårkur kan du intensivt beskytte og pleje dit hår, hvis det er blevet tørt og ser slidt og glansløst ud, eller hvis du ønsker at forebygge skadet hår.

Når du vasker dit hår med en shampoo, åbnes dine hår så de renes grundigt. Når du derefter bruger en conditioner/balsam, lukkes dine hår igen så det beskyttes mod skader og anden slidtage. Det perfekte er at bruge en hårkur indimellem shampooen og balsammen. Hårkuren tilfører en masse fugt og pleje indeni håret så det fremstår flot og sundt.

 

Hvilke typer af hårkure findes der?

Ligesom håret er forskelligt fra person til person, så er hårkursprodukterne også forskellige. Det betyder også, at du ret nemt kan finde et produkt der passer til dig og dit hår.
For at gøre det lettere for dig at vælge, har vi lavet en beskrivelse af de forskellige typer hårkurer der findes her på Helsam.dk.

Conditioner kan bruges hvad enten du har et fint, kraftigt, krøllet, farvet får, eller problemer med slidt og glansløst hår. Der er altid råd at hente. En god vask efterfulgt af en balsam, tilpasset dit hår, styrker dit hårs naturlige resistens. Håret føles blødere, mere glansfuldt og nemmere at rede.
Hår- og hovedbundskur nærer og reparerer det skadede hår. Det beskytter mod slidstage og trænger dybt ind hårstrået, og giver glans og næring til håret.

Olier til brug inden hårfarvning kan beskytte irriteret og følsom hovedbund samt blødgøre håret under farvningen. Du kan også bruge en økologisk kokosolie. Hvis du har kokosolien på lager, kan du spare de penge, du måske ellers ville bruge på en dyr hårkur. Kokosolien kan nemlig bruges som en yderst fugtgivende hårkur/-maske. For den optimale kokosfugtpleje af lokkerne kan du putte kokosolien i tørt hår, inden du lægger dig i seng. Hårkuren vaskes ud om morgenen.
Serum er utrolig effektivt til at forebygge og genoprette tørt eller skadet hår. Med et serum til dit hår, vil du igen få et glansfuldt og sundt hår.

 

Hvilken hårkur passer til dig?

Tyndt og fint hår: undgå ”fede” balsammer og hårkure. Dit hår vil hurtigt se fedtet ud og klaske sammen. Brug hellere en spray der lægger sig ovenpå håret.

Langt hår: anvend hårmaske eller et andet leave-in produkt, der støtter de enkelte hårstrå og sørger for, at håret ikke knækker. Samtidig vil håret se flot og sundt ud. Er dit hår skadet pga. farvning, skal du bruge en hårkur med masser af proteiner i – det er dem der genopbygger håret bedst.

Hvis du døjer med fedtet hovedbund, er det vigtigt du får den i balance igen. Vælg en hårkur der er beregnet til hovedbunden, og som har de rette egenskaber.

Du kan finde produkter der bringer hovedbunden tilbage i dens naturlige balance, så den igen føles sund og naturlig. Dit hår vil heller ikke blive lige så fedtet som før. Under hvert produkt kan du læse en detaljeret beskrivelse af virkning og brug, og på den måde vælge det helt rigtige produkt der passer til den type hår eller hovedbund du har.

 

Hårkure hos Helsam

På shoppen finder du hårkure, beroligende og genopbyggende olier m.fl. Hovedbundsrens der fjerner talg i hårsækkende og rengøre hovedbunden. Talg og snavs i hovedbunden hindrer næringsoptag, og kan udvikle bumser og kløe i hovedbunden.

Klik ind på produkter og lad dig inspirerer af de mange muligheder.
Bestil her på Helsam.dk og få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.
Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker.
Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.