Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Kokosolie til håret

Dit hår påvirkes hver eneste dag af både vind og vejr, styling produkter og vandet fra badet. Derfor kan det hurtigt komme til at se tørt og mat ud. Der findes mange forskellige produkter der kan styrke og pleje dit hår, og ét af dem er kokosolien. Her på siden kan du læse meget mere om, hvordan kokosolie kan pleje dit hår, samt hvilken olie du bør vælge. God fornøjelse.

Hvorfor er kokosolie godt til håret? | Hvordan kan du bruge kokosolie i håret? | Er der forskel på kokosolierne? | Fakta om kokos | Køb kokosolie til håret hos Helsam
Vis som
0 produkter
Vis som

Plej dit hår med naturlig kokosolie

Hvorfor er kokosolie godt til håret?

Grunden til, at kokosolien er godt for dit hår er, at det giver fugt og forebygger dine spidser så de ikke spalter helt så let. Derudover kan du også opleve at dit hår bliver mindre elektrisk, og du får derfor nemmere ved at sætte det som du vil. Kokosolie indeholder bl.a. E-vitamin, K-vitamin og jern. Mængderne er små, men stadig til stede.

 

Hvordan kan du bruge kokosolie i håret?

Kokosolien fungerer helt naturligt som en effektiv hårkur. Efter et bad, eller før, kan du i dit tørre hår, fordele en smule af kokosolien i dine spidser. Gør det gerne inden du går i seng, så olien kan virke hele natten. Når du bruger kokosolien på denne måde, vil du opleve, at dine spidser ikke spalter ligeså nemt, og at håret bliver mere glansfuldt og ser sundere ud. Det er vigtigt at du vasker den overskydende olie ud om morgenen.
Du kan også bruge kokosolien i hovedbunden, hvor den er meget effektiv mod kløe, irritation og tørhed. Massér olien ind i hovedbunden og lad det virke natten over. Husk at vaske håret næste morgen, så du undgår fedtet hår.
Uanset hvilken måde du bruger kokosolien, bør du kun bruge lidt til at starte med. Der skal altid bruges mindre end man lige regner med.

 

Er der forskel på kokosolierne?

Ja, der er faktisk forskel på kokosolierne. Nogle har deres naturlige duft af kokos, og andre er duftneutrale. Du finder også kokosolier der er blandet med andre olier som f.eks. mandelolie og jojobaolie.
Nogle af olierne er specielt udviklede til håret, og indeholder andre ingredienser der plejer håret. Du kan dog sagtens nøjes med den helt almindelige og naturlige kokosolie.

 

Fakta om kokos

Kokosolien udvindes fra kokosnødder, der vokser på kokospalmerne. Det fantastiske ved kokos er, at det kan bruges på utroligt mange forskellige måder. Saften fra kokosnødden kan drikkes, eller tilsættes i forskellige madretter.

 

Køb kokosolie til håret hos Helsam

På Helsam.dk finder du et stort og spændende udvalg af velduftene, økologiske kokosolier, men også kokosolier uden duft. Vælg den kokosolie du kan bruge til lige netop dit hår, og få den leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker, hvor vi altid står klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af hårplejeprodukter.