Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Energi

Sund kost, motion, frisk luft, en god nats søvn og et godt humør er afgørende. Når energien er i top og kroppen fungerer optimalt, skal der mere til for at vælte læsset. Du kan evt. prøve ginseng-piller - ginseng bidrager til mentalt overskud og til immunforsvarets naturlige forsvar.
Sortér efter
30 produkter
Sortér efter

Især når vinteren er over os, med køligere grader og mørke er det tid til at hjælpe kroppen. Der er meget du selv kan gøre. Få for vane at gå i seng på samme tidspunkt og stå op på samme tidspunkt. Lav en sund og mættende morgenmad, få for vane at medbringe sund og nærende frokost og/eller mellemmåltider, så fristelserne ikke bliver så store for søde sukkerfristelser. Få motion og frisk luft hver dag. Smil til hinanden. Vi ved det godt. Men det gør det ikke altid nemmere… Virkeligheden er at de fleste familier har perioder, hvor planerne vælter, indkøbene bliver en anelse mere underlødige, motionen halter og overarbejdet kalder.

D-vitamin bidrager til immunforsvarets normale funktion, så dette vitamin kan også være et godt supplement til en varieret kost - især i de mørke måneder. Husk også at du altid kan finde vejledning i din lokale helsekost.