Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Energi

Sund kost, motion, frisk luft, en god nats søvn og et godt humør er afgørende for et godt immunforsvar. Når energien er i top og kroppen fungerer optimalt, skal der mere til for at vælte læsset. Du kan også prøve et ginseng-piller, der kan give fornyet energi i hverdagen.
Sortér efter
34 produkter
Sortér efter

Især når vinteren er over os, med køligere grader og mørke er det tid til at styrke kroppen. Der er meget du selv kan gøre. Få for vane at gå i seng på samme tidspunkt og stå op på samme tidspunkt. Lav en sund og mættende morgenmad, få for vane at medbringe sund og nærende frokost og/eller mellemmåltider, så fristelserne ikke bliver så store for søde sukkerfristelser. Få motion og frisk luft hver dag. Smil til hinanden. Vi ved det godt. Men det gør det ikke altid nemmere… Virkeligheden er at de fleste familier har perioder, hvor planerne vælter, indkøbene bliver en anelse mere underlødige, motionen halter og overarbejdet kalder.

En multivitamin- og mineralpille er altid fornuftigt at supplere med, så du ved, at du er dækket ind på denne front. Ekstra D-vitamin kan også være et fornuftigt valg i de mørke måneder. Hvad enten det er energien eller det danske vintervejr der driller, kan få kosttilskud der kan give dig det ekstra skub, der gør at hverdagen bliver lidt nemmere. Husk også at du altid kan finde vejledning i din lokale helsekost, så du kan sammensætte din egen ”menuplan” for de tilskud der dækker dit behov.