Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Loppefrøskaller, fiber

Loppefrøskaller kan omrøres i et glas vand, juice eller din yndlings smoothie. Du kan med fordel spise loppefrøskaller hvis du har problemer med din fordøjelse. Se hele vores udvalg af de bedste loppefrøskaller her på siden, eller læs mere om psyllium loppefrøskaller nederst på siden.
Sortér efter
17 produkter
Sortér efter

Hvad er loppefrøskaller?

Loppefrøskaller er skaller fra psyllium plantens frø. De små skaller har i mange år været kendt for deres positive virkning på fordøjelsen. Psyllium planten, altså loppefrøskallerne, gror optimalt i det klima som findes i bl.a. Kina. Klimaet skal være tørt og lettere køligt – uden alt for meget nedbør.

 

Loppefrøskaller er godt for fordøjelsen

Loppefrøskaller er rige på fibre som er en vigtig del af vores daglige kost. Derudover spiller fibre en vigtig rolle i forbindelse med fordøjelsen. 

Når loppefrøskallerne kommer i kontakt med væske, suger de op til 40 gange deres egen vægt. Det er netop det der gør, at de små skaller har en gavnlig virkning på fordøjelsesproblemer. Loppefrøskallerne stimulerer tarmens bevægelser og har en effekt på både forstoppelse og diarré/tynd mave.

Det er meget vigtigt at du drikker rigeligt med væske, når du tager loppefrøskaller. 

 

Læs mere om loppefrøskaller

 

Populære loppefrøskaller

Herunder ser du de populæreste loppefrøskalsprodukter på helsam.dk:

 

Køb dine loppefrøskaller hos Helsam 

På helsam.dk finder du et stort udvalg af loppefrøskaller fra populære mærker – Natur-Drogeriet, SylliFlor, Kurm og Fitness Pharma er blot nogle af de mærker vi forhandler.

Vælg mellem loppefrøskaller uden tilsat smag, eller loppefrøskaller med smag af f.eks. kakao, æble eller vanilje.

Bestil online på helsam.dk og få din ordre leveret til din nærmeste Helsam-butik, helt gratis, eller til din hjemmeadresse eller pakkeshop. Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores butikker. Det er også her du møder vores venlige og faguddannede personale, som gerne giver dig gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit køb af loppefrøskaller eller andre helsekostprodukter.

Er du medlem af Club Overskud? Som medlem får du adgang til gode tilbud, et fantastisk pointsystem, konkurrencer og alle dine kvitteringer samlet et sted. Bliv medlem af Club Overskud – det er helt gratis.