Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Mascara

En god mascara rammer øjnene ind på allersmukkeste og mest feminine vis, og det er derfor en helt naturlig del af den daglige makeup for mange kvinder. En mascara skal naturligvis være nem at påføre, og den skal hverken klumpe eller drysse.  Hos Helsam synes vi også, at den skal være så naturlig som mulig. Det er helt i orden at stille høje krav til den makeup, man dagligt påfører huden og øjenvipperne.

Vi har gjort det lettere for dig at finde din nye mascara, for i vores spændende udvalg finder du produkter fra en række forskellige, skønne mærker, der er naturlige og økologiske. 

Forskellen på økologisk og konventionel mascara | Hvilken mascara skal jeg vælge?
Hvad består en mascara af? | Hvor vandfast er vandfast mascara? | Sådan lægger du din mascara bedst
Hvor længe holder en mascara? | Sådan fjerner du mascara | Mascara hos Helsam

Sortér efter
41 produkter
Sortér efter

Mascara: Gi' øjnene et ekstra pift

Forskellen på økologisk og konventionel mascara

Rigtigt mange kvinder oplever at deres øjne svider, eller at øjenlågene bliver røde og irriterede. Ofte er grunden til de svidende øjne, at make-up produkter er fulde af allergifremkaldende stoffer, parfumer og andre konserveringsmidler. Der er faktisk en mulighed for at undgå alle de unødvendige kemikalier.

De seneste år har økologisk make-up, herunder økologisk mascara, været i stor fremgang. I dag finder du et bredt udvalg af mascara her på Helsam.

 

Hvilken mascara skal jeg vælge?

Når du vælger en økologisk mascara, får du et make-up produkt af høj kvalitet der er fremstillet af ingredienser der skåner dig og din hud bedst muligt. Hvis du har meget svært ved at tåle mascara, kan du med fordel vælge en mascara der er beregnet til ekstra sensitive øjne. Du finder nemt en i vores store udvalg. Hvis du ved hvilke ingredienser du er allergisk overfor, kan du med fordel læse de enkelte produkters ingredienslister.

 

Hvad består en mascara af?

En mascara består af mange forskellige ingredienser. Der skal være noget til at farve, noget til at holde på farven, noget der gør at mascaraen ikke klumper og noget der gør den vandfast. Derudover der er også andre indholdsstoffer der er med til at gøre den holdbar og holde den flydende. Indholdet i de enkelte mascaraer varierer, og du kan derfor læse hver mascaras ingrediensliste under de enkelte produkter.

 

Hvor vandfast er en vandfast mascara?

Økologisk mascara indeholder ofte bivoks. Når du påfører en mascara med bivoks, lægger voksen sig i et helt tyndt lag om øjenvipperne og mascaraens farve, hvorefter vand, sved og tårer får utrolig svært ved at skylle farven af. Her på siden finder du forskellige mascaraer der er vandfaste. Gå på opdagelse, og find den du synes passer bedst til dig.

 

Sådan lægger du din mascara bedst

Det er meget forskelligt hvordan du lægger din mascara bedst, alt efter hvilken mascara du vælger at bruge. Under hvert produkt finder du en brugsanvisning til det enkelte produkt. Der findes dog nogle generelle råd du med fordel kan følge. Prøv f. eks. denne guide på fire trin:

  1. Læg mascaraens børste så langt ind mod øjenvipperne og huden som muligt.
  2. Lav siksak med børsten frem og tilbage på øjenvipperne. Husk at blinke samtidig.
  3. Det lag du har fået på øjenvipperne nu, passer fint til hverdagene.
  4. Du kan også vælge at lægge 2-3 lag for at få et bedre look til f. eks. fest.

 

Hvor længe holder en mascara?

Selve holdbarheden på en mascara, før den bør smides ud, er seks måneder når den er åbnet. Dog er der flere der anbefaler, at den allerede kasseres efter tre måneder. Sørg altid for at skrue låget ordentligt på så du undgår at din mascara tørrer ud eller bliver klumpet.

 

Sådan fjerner du mascara

Husk altid at fjerne din mascara inden du går i seng. Mange mascaraer kan fjernes med varmt vand fra hanen og en vatrondel. Du kan også vælge at bruge en naturlig makeup-fjerner. Hos Helsam forhandler vi økologiske makeup-fjernere, så du kan fjerne din mascara uden unødvendige, syntetiske tilsætningsstoffer.

 

Mascara hos Helsam

Hos Helsam finder du et spændende udvalg inden for økologisk mascara. Vi fører blandt andet mascara, der er parfumefri, fri for syntetiske tilsætningsstoffer. Der er helt sikkert en mascara, der lever op til dine krav. Vælg den mascara du ønsker, og husk at bestiller du online, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.

Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig i dit næste råd. Vi giver dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb. På den måde er du sikret at du får lige den mascara der passer til dig.