Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hår

Hår

Et velplejet hår er dit visitkort ud til omverdenen. I Helsams webshop finder du lækre hårprodukter uanset om, du søger volume, glans eller pleje til glat, krøllet, farvet, kort eller langt hår. Vil du have et sundt og velplejet hår, kommer det ikke helt af sig selv. Dit hår behøver din hjælp hver eneste dag. Håret bliver udsat for mange ting i løbet af dagen, og nogle er mere skadende for håret end andre. Læs mere om den korrekte hårpleje her på siden, og vælg de produkter der passer til dig og dit hår.

Typer af hårprodukter | Vitaminer og mineraler til håret | Hvilke produkter bør du bruge?
Hårprodukter til kvinder og mænd | Hårprodukter hos Helsam
Sortér efter

Hårprodukter til enhver

Typer af hårprodukter

Inden du vælger dit nye hårprodukt, er det en god idé at få kendskab til de forskellige produkter. På den måde kan du være sikker på, at du vælger det eller de produkter der passer bedst til lige dit hår.
Hårprodukterne har hver deres særlige egenskaber. Du kan vælge mellem:

Hårshampoo
Det er vigtigt at du bruger en shampoo der passer til din hårtype. Har du krøllet, kort, langt, farvet eller kruset hår? Måske døjer du med fedtet hår, skæl eller kløende hårbund? Det er vigtigt at du plejer dit hår rigtigt og skånsomt. Under hvert produkt kan du læse hvilke egenskaber det har, og hvordan det kan hjælpe dig med at styrke dit hår naturligt og effektivt.

Hårbalsam/conditioner

En hår balsam styrker dit hårs naturlige styrke og glans. Brug en balsam efter hårvask med shampoo, og få et blødere og stærkere hår. Balsammen beskytter dit hår indtil næste hårvask, derfor er det en god idé at bruge hårkur efter hårvask med shampoo og balsam.

Hårolie
Med en hårolie kan du komme spaltede spidser og tørt hår til livs. Olien trænger ind i dit hår og giver fugt og næring på samme tid. I hårolier finder du ofte vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter der sørger for, at dit hår får den bedste pleje.

Hårkur
Giv dit hår ekstra og dybdegående pleje med en hårkur. Bruger du en hårkur regelmæssigt, kan du hjælpe håret til at bibeholde dets fugt og glans, samt forebygge slidtage. Brug en hårkur 1-2 gange om ugen. På den måde kan du komme de spaltede spidser til livs, og måske undgå at skulle til frisøren for at få de slidte spidser klippet af.

Hårfjerning
Hårfjerningsprodukter er til dig der er træt af uønsket hårvækst. Hvad enten det er på benene, i ansigtet eller andre steder på kroppen, så finder du hårfjerningsprodukter der virker her på Helsam.dk.

 

Vitaminer og mineraler til håret

Udover at forkæle dit hår med nærende shampooer og hårkure, kan du også med fordel sørge for, at du får nok af de essentielle vitaminer og mineraler. Vitaminer og mineraler til håret styrker helt naturligt dit hår, samtidig med, at vitaminerne bidrager til andre af kroppens funktioner. 

 

Hvilke produkter bør du bruge?

Til dagligt er det alfa omega at have en god shampoo og balsam. Ved længere hår kan det anbefales at bruge en plejende hårkur eller olie, for at styrke- og give håret fornyet energi samt afhjælpe tørt, slidt og glansløst hår. Det kan anbefales at bruge en hårkur eller olie ca. hver 14. dag og gerne en gang i ugen om sommeren hvor sol og salt/klorvand er hårdt ved håret. Kulde om vinteren skader også håret, og derfor har dit hår faktisk brug for pleje året rundt.

 

Hårprodukter til kvinder og mænd

En mand kan sagtens bruge hårprodukter som kvinder bruger. Vi har som sådan ikke behov for forskellige ingredienser – hår er hår. Forskellen er længden af håret. Kvinder har oftere længere hår end mænd, og derfor er der forskel i valget af shampoo og balsam. Som mand kan du med fordel vælge en shampoo til kort hår. Derudover ønsker du som mand måske heller ikke en shampoo eller balsam med duft af blomster. Mange af vores shampooer er duftneutrale, eller har duft af mynte og aloe vera.
Både kvinder og mænd kan døje med fedtet hår, tør hovedbund og glansløst hår. Hos Helsam finder du produkter der har dufte der passer til kvinder, mænd og duftneutrale produkter der passer til alle.

 

Hårprodukter hos Helsam

Hos Helsam finder du mange spændende hårprodukter. Uanset hvilken type hår du har, finder du med garanti nogle produkter der passer til dig. Få glansfuldt, sundt og stærkt hår med produkter her fra Helsam.dk eller en af vores mange butikker. Husk at hvis du bestiller online, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.