Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Badebørster og lofa

Til daglig vask og pleje af kroppen kan en ekstra lille hjælper være mere end velkommen. Det letter arbejdet, der hvor det kan være svært at nå. En badebørste er fantastisk til at nå alle steder.

Læs mere om badebørster og de forskellige typer der findes, og vælg den der passer til dig.

Typer af badebørster | Hvorfor bruge en badebørste | Køb badebørster hos Helsam
Sortér efter
15 produkter
Sortér efter

Badebørster: Den ultimative hjælper i badet

Typer af badebørster

Hos Helsam har vi et bredt udvalg af børster der gør din vask nemmere. Derfor kan du også let vælge den rette børste der passer til lige netop det behov du har.

Badebørster
Badebørster med skaft er fantastiske til vask af ryggen, balderne og på bagsiden af benene, ja de steder hvor armene kan virke en smule for korte.

Massagebørster
Brug gerne en massagebørste dagligt, og helst før badet. Det vil sige, at en massagebørste ikke skal bruges på våd hud, men tør. Børsten fjerner døde hudceller og stimulerer hele kroppens blodcirkulation. Du finder børsten med eller uden skaft. Husk at rengøre den under vand en gang i mellem – på den måde undgår du at der ophober sig skidt.

Neglebørste i bambus
Med en neglebørste kan du på en effektiv måde rense dine negle grundigt. Du slipper for beskidte negle og får i stedet smukke og rene negle. Børsten kan både bruges til negle på hænder og fødder.

Hampmassagestrop
Massagestropper hvor du kan bruge begge hænder og opnå en blid eksfolierende effekt, er fantastiske til især benene. Fjern nemt døde hudceller og andet snavs, og få flotte bløde ben. Det er en god idé at afslutte med en fugtighedscreme/bodylotion efterfølgende, for at give huden noget at arbejde med.

Badesvamp
God til hele kroppen, og er fantastisk at bruge sammen med din favorit kropssæbe.

Ansigtsbørster
Ansigtsbørsten fjerner nemt og effektivt døde hudceller fra ansigtet, samtidig med at den stimulerer blodcirkulationen. Du finder ansigtsbørsten til normal- og sensitiv hud. Afslut med en nærende og effektiv ansigtscreme, der søger for at din hud holder sig fugtig.

Hvorfor bruge en badebørste?

Badebørsten er en fantastisk hjælper til dit daglige bad, og derudover kan de stimulere og pleje din hud som intet hudplejeprodukt kan det. Brug gerne børsten i omkring 5 minutter, så du oplever at få en effekt der kan mærkes. Når du børster er det en god idé at gøre det udefra og ind mod dig selv – f.eks. fra fødder mod lår, eller fra hænder mod albue.

Børsternes hår er enten fra dyr eller planter, og har hver deres fordele. Børster med hestehår er utroligt smidige og robuste, men det er ikke lige meget hvilken type hår der anvendes på børsten. Korte hår giver en stivere børste, længere hår en blødere børste. Derudover er børster med lyse hår blødere end dem med sorte. Det er især ansigtsbørster og massagebørster der er lavet af hestehår. Hvis du vil vide om der er gjort brug af dyr eller planter til den børste du ønsker, kan du klikke ind på den enkelte børste og læse mere under detaljer.

Køb badebørster hos Helsam

Vælg den badebørste du kan bruge, og husk, bestiller du online på Helsam.dk, kan du få dine varer leveret helt fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Du er også altid velkommen i vores butikker som du finder rundt i hele Danmark. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl i forhold til valg af dit næste produkt, hjælper vi dig gerne med gode råd og personlig vejledning.