Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Udrensning

Føles kroppen lidt sløv? Mangler du overskud, eller har du fordøjelsesproblemer? Heldigvis kan du gøre noget for at få overskud og normal fordøjelse. Prøv et af vores mange produkter der virker udrensende. Med alle de produkter der findes, kan det være lidt af en jungle at vælge det rigtige, men frygt ej. Vi har skrevet en guide, der giver dig al den information du behøver, før du går i gang. Læs alt her på siden, og gå på opdagelse i vores store udvalg.

Sortér efter
13 produkter
Sortér efter

Detox: Forkæl kroppen med udrensning

Udrensning, hvad er det?

Din krop sørger selv for at rense sig, men nogle gange kan den have brug for lidt ekstra hjælp til at komme af med alle de giftstoffer og andre ting der hurtigt kan hobe sig op og give problemer i hverdagen. Lunger, hud, tarme, lever og nyrer er med til at rense kroppen, og derfor er det vigtigt, at de alle fungerer optimalt.
Hvis din krop har for mange affaldsstoffer den ikke kommer af med, kan du opleve at få hovedpine, blive træt, få uren hud og fordøjelsesproblemer.
Grunden til at vælge udrensning kan være mange, måske er det et af de ovenstående produkter, eller også er det noget helt andet. Uanset hvad, er det vigtigt at du undersøger fordele og ulemper ved de forskellige udrensningsmetoder, før du går i gang.

Nogle gode råd til din udrensning er:
• Spis fuldkorn – gerne økologisk
• Spis grønt – gerne økologisk
• Drik 1,5 liter vand om dagen
• Begræns alkohol
• Undgå tobak og røg
• Dyrk motion og få masser af frisk luft.

Har du brug for inspiration til en varieret kost, eller smagfulde madretter, har vi en stor samling her på Helsam.dk. Du finder opskrifter på middagsretter, aftensmad, juice, smoothies og meget mere lige her!

 

Hvilken udrensning skal du vælge?

Der findes flere forskellige typer af udrensninger, og alt efter hvilken du vælger, kan du rense krop, tarm eller lever. Du kan udrense dine tarme ved at spise fødevarer der fremmer fordøjelsen.
Derudover kan du gøre brug af kosttilskud der er med til at eliminere og nedbryde affaldsstoffer og fedt i mave-tarm-kanalen.
Kroppen kan udrenses ved at ændre din kost. Undgå for meget sukker, fedt, rødt kød, kaffe og færdiglavet mad. Disse fødevarer er især den store synder i forhold til at ”forgifte” din krop.

 

Køb udrensningsprodukter hos Helsam

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af kosttilskud, der bidrager til din udrensning af krop og tarme. Når du har fundet de produkter du kan bruge, kan du vælge at få dem leveret helt fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi gerne giver dig gode råd og personlig vejledning.