Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Magnesium

Find nøglen til det gode helbred her

Magnesium er et vigtigt mineral, der har indflydelse på en lang række funktioner i kroppen.

Mest kendt er dets betydning for nervesystem og muskelfunktion, men mineralet er også medvirkende til at mindske træthed og udmattelse.

Magnesium og kosttilskud hos Helsam | Enkeltstående eller mineralkombinationer? |
Hvorfor har kroppen brug for magnesium?  

Sortér efter
40 produkter
Sortér efter

Magnesium | Find nøglen til det gode helbred her | Helsam

Magnesium og kosttilskud hos Helsam

Hos Helsam finder du magnesiumtilskud i mange forskellige varianter – bl.a. kapsler, tabletter og i flydende form. Hvis du ønsker at supplere din kost med et magnesiumtilskud, kan du finde dét produkt, der passer bedst til dig. Hos Helsam inddeler vi vores tilskud i mineralkombinationer og enkeltstående tilskud. Herunder tilbyder vi vegansk magnesiumtilskud, glutenfri citrater og magnesiumolie. Fælles for de forskellige brands og tilskud hos Helsam er, at de er helseprodukter, der alle bidrager til at holde din krop sund og rask sammen med en sund og varieret kost.

Enkeltstående eller mineralkombinationer?

For nogle kan det være nødvendigt at få et magnesiumtilskud i hverdagen. Det kan for eksempel være, hvis du føler dig træt og udmattet. I sådanne tilfælde kan et enkeltstående magnesiumtilskud hjælpe. Det enkeltstående tilskud fokuserer kun på magnesium-mineralet, så dit niveau af magnesium kan stabiliseres igen. Hos Helsam forhandler vi kvalitetsbevidste brands, der alle tilbyder gode enkeltstående tilskud af magnesium i flere forskellige varianter – bl.a. vegansk.

Hvis du derimod leder efter et kosttilskud, som skal tilfredsstille flere af dine behov, så skal du kigge på vores mineralkombinationer. Mineralkombinationer er produkter, der indeholder flere forskellige mineraler, som alle samarbejder om at få kroppens biokemiske processer til at fungere bedst muligt. Hos Helsam har vi et godt udvalg af mineralkombinationer, så du kan få netop dine behov tilfredsstillet.

Her finder du altså et bredt udvalg af forskellige magnesiumtilskud, så du derved kan finde det produkt, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvorfor har kroppen brug for magnesium?

Kroppen har brug for magnesium til at holde sine fysiologiske processer i gang. Magnesium er nemlig et mineral, som vedligeholder mange af kroppens funktioner. Bl.a. hjælper magnesium nervesystemet med at fungere korrekt, så kroppens motoriske færdigheder virker. Samtidig hjælper magnesium med at mindske træthed og udmattelse, vedligeholde knoglerne samt bidrage til et normalt energistofskifte.

Uden magnesium bliver kroppen altså ikke vedligeholdt optimalt. Kroppen bruger nemlig mineralet til at opbygge både indre og yde strukturer. Hvis du derfor oplever, eller har oplevet, magnesiummangel, vil du formentlig kunne genkende, at din krop ikke har energi, forskel i din finmotorik. Kort og godt kan man sige, at din krop ikke fungerer som helhed uden et tilstrækkeligt niveau af magnesium. Det anbefales at følge enten lægens eller produktets anvisning for dosering.

Hvis du er i tvivl, om din krop får nok magnesium, så er det altid bedst at søge lægelig hjælp. Hos lægen kan du blive klogere på, hvad din krop mangler, hvorfor den mangler det og hvordan manglen bedst behandles. På den måde er du også sikret den bedst mulige vejledning i, hvilke magnesiumtilskud der passer bedst til dig.