Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Mineralkombinationer

Mineraler og sporstoffer er grundstoffer, som i mange tilfælde virker sammen i kroppen i de forskellige biokemiske processer. Det giver derfor god mening at sørge for at få en bred palette af de livsvigtige mineraler, så optagelse og udnyttelsen i kroppen er optimal.

Sortér efter
12 produkter
Sortér efter

Mineralkombinationer

Kroppen kan ikke selv danne alle mineraler og sporstoffer, hvilket betyder at vi hver dag skal have dem gennem kosten. Det er vigtigt at få mineralerne i de rigtige sammensætninger, da f.eks. zink er vigtigt for optagelsen af A-vitamin, hvorimod D-vitamin bidrager til en normal optagelse af calcium og phosfor. Det er derfor oftest en god idé at tænke i mineralkombinationer, hvis du overvejer at tage mineraler som kosttilskud.

Det vigtigste for at få dækket sit behov for mineraler er naturligvis en sund og alsidig kost, men er der behov for et ekstra tilskud i en kortere eller længere periode, finder du her på siden et bredt udvalg af mineraler og sporstoffer i specielt udviklede sammensætninger. Tilskuddene fås både som pulver, tabletter og dråber.