Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Sundhed

Sundhed

Her finder du alle de gode tilskud, der kan understøtte og hjælpe krop og sind godt på vej til mere overskud og energi i hverdagen. Vitaminer og mineraler er altid et godt sted at starte, men er der behov for de lidt mere specialiserede tilskud, så finder du både homøopatiske midler, naturlægemidler og tilskud baseret på urter og planter, der kan hjælpe dig og din familie på vej.

Sortér efter

Sundhed til hele familien

En gang imellem er der perioder, der kræver lidt ekstra af os. Under kosttilskud finder du alt, der kan give mere overskud når der skal præsteres, eller når hele familien skal ovenpå igen efter en omgang forkølelse. Under sport og protein finder du både de populære proteinpulvere til træningen og elektrolytdrikke, til før og efter de større præstationer.

Børn har ofte mere følsomme smagsløg, og kan være svære at få til at spise sunde grøntsager og frisk fisk. Derfor finder du også en kategori specielt til dem med velsmagende tilskud udviklet til børns smagsløg og behov. Der er altid et stort udvalg af både fiskeolier, vitaminer, mineraler, mælkesyrebakterier mm., som selv de mere kræsne børn vil elske.
Har du behov for at teste din krop for forskellige tilstande, så finder du teststrimler og –udstyr under kategorien medicinsk udstyr. Det er også her du finder de mere specielle ting som akupunkturplastre, prævention, næseskyller og udstyr til smertelindring.