Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Pukka

Pukka tilbyder en serie af vidunderlige, økologiske produkter: te, kosttilskud mm. Alle produkterne kan for alvor understøtte dit velvære. Alle råvarerne, dvs. urterne, blomsterne og krydderierne, er 100 % økologiske og stammer fra bæredygtige landbrug rundt omkring i verden, som alle lever op til de strenge krav, der foreligger om fair handel. Bortset fra te, fremstiller Pukka også mange andre spændende produkter.
Her på siden finder du spændende viden om Pukka teen, samt deres mange andre produkter, der gør din te oplevelse helt fuldendt. God fornøjelse.

 

Pukka te | Andre produkter fra Pukka | Pukka er Fair for Life | Køb Pukka hos Helsam

 
Sortér efter

Mærker

39 produkter
Sortér efter

Pukka: Økologisk te, kosttilskud mm.

 

Pukka te

Alle Pukkas te-produkter er sammensat af den engelske urteterapeut Sebastian Pole, som sammen med sin makker Tim Westwell er grundlægger af Pukka.

Hvert te og kosttilskud er sammensat ud fra viden fundet i den ayurvediske visdom og filosofi, som oversat indebærer ”viden om et langt og lykkeligt liv". Pukkas produkter er fri for kunstige duft- og aromastoffer, samt konserveringsmidler. Hvert produkt er unikt og sammensat med dit velvære for øje.
Du finder te varianterne: vanilje, kamille, grøn te, blåbær, ginseng, lemon, ingefær og meget mere. Hvis du har lyst til at læse mere om te og koffein, kan du med fordel besøge vores side med te.

Vælg den te der tiltaler dig, og nyd den om morgenen, om aftenen,
alene eller med familien og venner.

Alle Pukkas te varianter, er Fair for Life certificerede. Det betyder, at du får en te der er økologisk og bæredygtigt fremstillet. Som noget ekstra indeholder teposerne fra Pukka ikke plastik, og de er derfor 100 % biologisk nedbrydelige.

 

Andre produkter fra Pukka

Juice
Prøv en af de mange lækre og smagfulde juicedrikke fra Pukka. De laver både aloe vera drikke, og juicer med smag af appelsin, gulerod, hindbær, æble, ingefær m.fl.
Aloe Vera juicen kan bruges i smoothies, eller indtages i ren form. Vær opmærksom på, at der kan forekomme bundfald. Det skyldes blot at juicen ikke er filtreret, for at holde på så meget sundhed og næring som muligt.

Pukka juice er godt for kroppens væskebalance, da det tilfører væske til kroppen. Derudover indeholder juicen vitaminer, mineraler og næringsstoffer.

Olier
De gode massageolier fra Pukka kan lindre ømme muskler og led. Den amerikanske koldpressede Castor olie, har en behagelig varmende effekt på huden. Active 35 olien består af hele 35 forskellige økologiske ingredienser der alle er fantastiske til at lindre ømme led og muskler. Prøv den næste gang du skal have, eller måske give massage.

Castor olien kan faktisk også bruges til andet end massageolie. Prøv den som hårkur hvor den plejer spaltede spidser og giver masser af næring til håret. Massér en lille mængde Pukka Castor olie ind i spidserne, eller en mængde i hovedbunden omkring hårrødderne. 

Kosttilskud
De fleste kosttilskud fra Pukka findes i form af te. Dog finder du også kosttilskud i form af kapsler. Kapslerne indeholde nøje udvalgte økologiske urter, der tilsammen kan bidrage til at styrke din krop. Teen indeholder C-vitamin, chlorella, rødkløver, B2- og B6-vitamin. Vælg den te der har de vitaminer og urter, du finder relevante for dig og dit behov.

Andet tilbehør fra Pukka
Hvis du mangler en flot dåse eller krukke til din te, finder du også sådanne her på siden. De fungerer også perfekt som gaveidé, da de alle indeholder tebreve når du køber dem. Ønsker du ikke de ekstra tebreve, kan du vælge en ”on the go” beholder, der kan indeholde fem tebreve til når du er på farten.

Måske vil du gerne kunne nyde din Pukka te på farten? Med en af de flotte og farverige bambuskopper, kan du holde din te varm i mange timer. Kopperne er økologiske og fremstillet af bambusfibre, GMO-fri majsstivelse og melamin. Derudover er koppen fri for BPA og phtalater.
Pukkas flotte stofposer i økologisk bomuld, er perfekte til de små indkøbsture eller andre situationer hvor du behøver en pose til småting.

 

Pukka er Fair for Life

Hvad er Fair for Life? Og hvordan påvirker det dig? 

Måske har tanken strejfet dig – hvem har dyrket de urter der anvendes i den te jeg drikke? Uanset om du har haft tanken eller ej, så er det en tanke som Pukka har haft og som de har fokus på. Bag den kop Pukka te du drikker, er der nemlig både folk der har dyrket, høstet, testet, blandet, pakket og transporteret teen.

At Fair for Life mærket er på alle teer fra Pukka betyder, at mindst 20 % af teen i det enkelte produkt, er dyrket på Fair for Life certificerede landbrug. 

 

Køb Pukka hos Helsam

På Helsam.dk finder du et ret så stort og spændende udvalg af produkter fra Pukka. Vælg den te, drik, olie eller andet produkt du kan bruge. Husk, hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret helt gratis til din nærmeste Helsam butik.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen i en af vores butikker, som ligger spredt over hele landet. I butikken står vi altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af Pukka produkter.