Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Massage olie

Hvem her i verden holder ikke af en dejlig massage, særligt efter en hård og travl uge, hvor skuldrene har været trukket godt op om ørerne og nu lader til at være blevet siddende? Hvis hænderne skal glide lettere, må der dog en god masseolie til - men faktisk er en massageolie ikke bare en massageolie.

Tværtimod findes der et hav af forskellige slags olier, og næsten lige så mange måder at give massage på. Afhængig af, hvad slags massage du har i tankerne, kan det derfor være en god idé at gøre dig selv en smule klogere på, hvad de forskellige slags massageolier kan gøre for dig.

Fordele ved massage | Derfor skal du bruge massageolie | Massageolie hos Helsam

Sortér efter
48 produkter
Sortér efter

Massageolie

Fordele ved massage

Massage får dig ikke kun til at slappe af. Faktisk er der en hel håndfuld gode egenskaber ved oliemassage, som er gavnlige for dit velvære. Udover at sørge for afspænding af musklerne og fornyet energi, er massage en ren saltvandsindsprøjtning for dit blodomløb. Det er godt nyt for enhver, der elsker at blive æltet grundigt igennem på fast basis, da et dårligt kredsløb betyder, at ilt, hormoner og andet vigtigt ikke bliver transporteret ud til kroppens organer nær så effektivt, som det burde.

Et godt kredsløb er desuden en nøgleingrediens til smuk hud og et sundt udseende, da optimal blodtilførsel til din hudceller giver glød. Dit lymfesystem får også et boost, så affaldsstofferne i kroppen bliver udrenset på allerbedste beskub. Herudover er en god massage først og fremmest et effektivt i værktøj i behandlingskassen til afslapning.

 

Derfor skal du bruge massageolie

Men hvorfor overhovedet bruge penge på en massageolie, når du allerede har en stor flaske bodylotion ude i skabet? Det kan faktisk godt betale sig, da en god massage først og fremmest handler om at undgå for meget unødig friktion, som gør mere ondt end godt. Olier er derfor langt mere velegnede til massage, da de ikke absorberes lige så hurtigt som cremer eller lotions – så her får du tre bud på en god massageolie:

Mandelolie – Olie fra koldpressede mandler er uhyre velegnet som massageolie, da den indeholder linolsyre, som virker blødgørende og fornyende på huden. Olien har en behagelig, let sødlig duft og er mild mod huden, hvilket gør den egnet til massage til både børn og voksne. Den absorberes hurtigt og er et effektivt, men naturligt middel tør hud. Har du nøddeallergi, kan det dog være en god idé at styre uden om lige præcis denne type massageolie.

Avocadoolie – Avocado er ikke alene en frugt, som er velsmagende i salat eller på rugbrød med en knivspids salt og peber, den er tilmed også smækfyldt med olie, som er god for din hud. Avocadoolie er nemlig rig på både E-vitamin og A-vitamin. E-vitamin er en effektiv antioxidant, der beskytter huden både mod ældning og såkaldte frie radikaler. A-vitamin styrker hudens væv og holder den elastisk, så vil du gerne holde dig ung og spændstig, er avocadoolie bestemt ikke et dårligt bud på en velegnet massageolie.

Abrikoskerneolie – Nogle massageolier har måske tendens til at fedte lidt rigeligt. Dette er dog ikke tilfældet med abrikoskerneolie, som nemt optages af huden og derfor med fordel kan bruges som massageolie på dage, hvor du ikke lige har tid til at hoppe i bruseren bagefter, men også gerne vil undgå at føle dig alt for klistret. Ligesom avocadoolie indeholder abrikoskerneolie desuden både A-vitamin og E-vitamin.

 

Massageolie hos Helsam

Hos Helsam har vi både disse og mange andre forskellige slags massageolie på lager. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find lige præcis dén massageolie, der passer bedst til dine behov. Husk du altid kan få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik.