Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Sæbe

Du vasker dine hænder hver dag, og til tider kan det være hårdt for dine hænder. Måske har du oplevet at de tørrer ud? Det er vigtigt at din sæbe både rengør, fugter og plejer dine hænder. Hænderne påvirkes af både håndvask, men også vind, vejr og varme kan sætte sine spor i løbet af dagen.

Den vigtigste grund til at vaske dine hænder er, at du fjerner skidt og bakterier. Virus overlever nemt på hænderne, og er dermed en stor smittebærer, idet vi er i berøring med meget i løbet af dagen. En virus kan eksempelvis overleve på en overflade, som en vandhane, i op til 72 timer!

En god håndhygiejne begynder med en god håndsæbe, som du finder her på Helsam.dk. Uanset hvilken sæbe du vælger, kan du få den leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. 

Fremstilling og ingredienser | Fjern så mange bakterier som muligt | Køb din håndsæbe hos Helsam

Sortér efter
194 produkter
Sortér efter

Håndsæbe: Dejlige dufte og gode ingredienser

Fremstilling og ingredienser

Mange af sæberne er fremstillet af økologiske og veganske ingredienser. For at kunne give hænderne fugt, er de fleste sæber tilsat enten aloe vera eller glycerin. Nogle sæber er tilsat blade, salt, sukker eller andre ingredienser der virker eksfolierende ved brug. Døde hudceller fjernes, hvorefter huden samtidig fugtes og holdes bløde ved hjælp af de andre ingrediensers egenskaber.

Der er en kæmpe variation af ingredienser i sæberne. Der er selvfølgelig nogle ingredienser der går igen, og som medvirker til at sæben enten er flydende eller fast. Duftene stammer fra parfume og æteriske olier – du finder selvfølgelig også sæber uden parfume.

Når du køber en flydende sæbe, kan du købe den med en praktisk pumpe. På den måde får du lige den mængde sæbe der er nødvendig, for at du kan vaske dine hænder ordenligt. Når sæbe dispenseren løber tør, kan du købe en refill, og fylde pumpen op igen. Refill sæben kommer som oftest i mængder af en liter.

En fast håndsæbe, kan du bruge til hænder og i badet. Det er disse der kan virke eksfolierende, ved at der er tilføjet eksfolierende ingredienser som salt, sukker eller blomster. Sæben holder længe, og du kan bruge den dagligt som enhver anden flydende sæbe.

 

Fjern så mange bakterier som muligt

Måske ved du det allerede, måske gør du ikke. Men det er ikke helt ligegyldigt hvordan du vasker dine hænder. En god idé er at vaske hænderne på følgende måde:

• Skyl dine hænder i lunkent vand.
• Fordel sæben på hænderne og håndled.
• Gnid hænderne grundigt mod hinanden under vandet.
• Vask håndflade mod håndflade med let flettede fingre – på den måde vasker du også bakterier af der sidder mellem fingrene.
• Vask håndryggene samt negle, og skyl til sidst alt sæben af.

Du kan, hvis du ikke har vand og sæbe i nærheden, bruge en håndsprit. Håndspritten fjerner helt op til 99,9 % af bakterierne, og kan haves med i tasken, bilen, på cykeltur osv.

 

Køb din håndsæbe hos Helsam

Gå på opdagelse i vores store og spændende udvalg af plejende håndsæber, der effektivt rengør og fjerner bakterier som dine hænder dagligt kommer i kontakt med. Vælg mellem sæbe i fast form, eller flydende form. Husk, du altid kan vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker.